evo jos malo pa ovo ce doci ....> http://www.xonio.com/artikel/x_artik...486&r2tn=Handy
:thumbup:
Printable View
evo jos malo pa ovo ce doci ....> http://www.xonio.com/artikel/x_artik...486&r2tn=Handy
:thumbup:
http://www.topmobil.sk/MobilDetail.asp?MobilID=641
"na sklade" znaći "na lageru"
inaće ćesto tu kupujem mobove jer imam rođake u slovačkoj
a garant ce biti paprena cijena. nema sanse da bude ispod 4500 kn.
na zalost ovdje je uvjek sve papreno ako je novo :spin:
u njemackoj dobivas mobitele sa predplatom (nove modele) za 1.-€ ...ovdje placas oko 100-200.-€ .....zivi hrvatska ;D
Jedan insider u SE-Hrvatska mi kaže da će cijena bit tu negdje između m600i i p990i. Nije malo, ali opet: novi model, stvarno dobra pila...
Walkman mob sa symbianom... :thumbup:
Bit će to zanimljiv model... ;D
Evo sad gledam, kod ovih Slovaka je 4671kn (po srednjem tečaju). To je ipak više nego što sam očekivao :-/ Malo previše para za mob - mislim da bih za te pare ipak uzeo neki MIO, ako već moram, ili takav neki PDA-mob. OK, možda nema interno 4GB, ali se da proširit na toliko, pa izađe na isto. A za tu lovu bi i GPS imao...
S druge strane, primamljiva stvar je BCC (Blackberry Connect Client) koji iamju i m600i i p990i, pa vjerujem da će ga i ovaj imati ;)
4GB interne memorije, ali nema kameru... :thumbdown: :-/
Evo review na engleskom... pa ako vam se da čitat... ;D :spin:
Mda, isto kao ni m600i. Neće te kamere stavljat u te "poslovne" mobove, baš neće....
Priča se da rade nekakav BT dodatak koji ćeš nosit u auto pa ćeš svirat muziku sa moba direktno na sound system u autu. Dobra ideja :)
Ma samo vi gledajte karakteristike ;D ...niš od toga, bude taj model brzo pao po cijeni.
Koliko sam čitao testove ljudi se pakleno muče sa tipkovnicom kada je malo svjetla.
Pa si vi mislite :)
Mislim da ne bi dugo ostao kod mene čak i da ga kupim, ili bi ga prodao ili bi letio u zid.
To bi sad trebao biti neki walkman model za poslovne ljude? Nije li to krivo ciljno trziste?
Ma pusti to, taj mob niti nema neko ciljano tržište hehe ;D= Citat =:
Izvorno postao Rain Man
natrpali svašta a nisu baš puno razmišljali da je sve poprilično nedorečeno.
Šteta zbog kamerice, ali velim...tipkovnica ubija.
Mislim ono...fora izgleda ali....uf...odvratna za tipkanje
Da ima još samo tu kameru, bio bi savršen mob:thumbup: :thumbup:
da ima kameru bio bi savrsen ali i ovako je savrsen sto se mene tice:thumbup:
SE ima tu ideju da svaki mob bude i mp3 player. Imaš manje toga za nosakat okolo, a ako ti i ne treba - nikom ništa. Ali je tendencija da se ljudi sve manje voze a sve više koriste javni promet. civiliziranom svijetu) raste sve više i više, a kad se voziš u podzemnoj (ili sa ZETom), player ti čisto dobro dođe.= Citat =:
Izvorno postao Rain Man
Isto tako (ne znam jel' već bilo pa ako je - sorry), rade na mobu sa žiroskopima. Dok svira muziku, trzaj mobom u jednu stranu će preći na iduću stvar, u drugu stranu na prethodnu, također će prepoznavati i gore/dolje itd. Moći ćeš ga "naučiti" da ne reagira na mali pomak nego samo na veći (podešavanje osjetljivosti). Također će služiti da ti mjeri kilometražu kad (npr) trčiš, da računa potrošnju kalorija na bazi toga, itd. Isto kao i mp3 player - nije stvar bez koje ne možeš, ali rado ćeš je imati ako ne košta previše...
To nokia već ima na nekim modelima, samo mislim da koriste jedan dodatni modul koji se prikopča na mob (5500 npr.)= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
A što se tiče modela w950 evo baš čitam opet review u BUG-u gdje vele da je šteta što mob nema kamericu (bar onu vga) zbog umts-a, odličan je zbog količine memorije i naravno sustava na koji će se moći natovariti hrpa programa...ali zbog toga što je izveden u jednoj plohi da bi bio elegantniji žrtvovana je praktičnost.
Stoga je tipkovnicu koja je ravna dosta teško koristiti, no tu pomaže tipkanje stylusom po virtualnoj tipkovnici.
Eh pa sad, ako je lakše tipkati stylusom (a znam koja je to gnjavaža jer imam dva smartphonea sa TS-om trenutno) onda se pitam kakva je doista ta tipkovnica, a kakva je tek kada je malo osvjetljenja.
Vjerujem da je onda tipkanje na nju jednako ruskom ruletu...možda pogodiš pravu tipku a možda ne ;D
4gb flasha je svakako puno,no memorijske kartice tog kapaciteta polaze več od 600tinjak kuna (sd) i padaju cjenom kao i ostale kartice...kad sam vidio najavu mobitela prije par mjeseci bilo je extra wow,sada sam prilično skuliran.
meni se na mobu svidja jedino to sto ima seriju 60 sa touchscreenom!!! to mi je zakon, bas bi volio to isprobati
da li se zna kakova ce biti kompatibilnost s aplikacijama za npr. n95?
koji tocno symbian koristi?
e da, i check this out
http://www.tim.it/consumer/c365/i412...12/prodotto.do
cijena je ok!
Pa ono... meni je 4k kuna malo puno za mob :-/
= Citat =:
Izvorno postao Symbian
to nije serija 60,to je uiq i aplikacije sa s60 nerade.
točno, i to novi UIQ 3.0 kakav se ugrađuje i u P990, samo sam čuo da je nešto brži.= Citat =:
Izvorno postao sodom
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_w950-1443.php
Otkud ti da je to S60? Gore je UIQ.= Citat =:
Izvorno postao Symbian
AFAIK S60 i UIQ se upravo u tome najvise i razlikuju, UIQ je vise prilagodjen za uredjaje sa TS, a S60 za urejdaje koji nemaju TS.
EDIT: dok ja napisem vec dvojica postaju... :-/
jep, moj bed... krivo sam skonto...