mislim si sutra u vip`u napraviti novu predplatu,pa se nemogu odluciti koj mobi je bolji ??!!
sta bi vi uzeli??
puno vele,da je Nokia najbolja,ali W810 ima bolju kameru i dobije se 512MB karticu sa njim...
pomoc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
mislim si sutra u vip`u napraviti novu predplatu,pa se nemogu odluciti koj mobi je bolji ??!!
sta bi vi uzeli??
puno vele,da je Nokia najbolja,ali W810 ima bolju kameru i dobije se 512MB karticu sa njim...
pomoc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
uzmi w810, 6234 je ruzna do bola, a uz to izgleda ko neki jeftinjak
pa neznam,bio sam danas u uducano i pogledao ....
6234- je po mojemu bolji dojam radio u kucici nego W810,on je dosta skripio kad se po tipke ide...
tesko je odluciti :rolleyes:
pa mozda uzmem 6234 pa se malo po-igram ;D ako mi se nesvida mogu odmah pitat tko se hoce smenom mjenjati :comp:
ne izgleda lose? -------> http://pics.nokia6233.org/6234_02/target5.html
mozda je 6234 nekome ruzan, no vrlo, vrlo je funkcionalan i ima jednu od najboljih tastatura na trzistu :)
izuzetno ugodna za rad !! centralna 4-way tipka je odvojena tako da daje jos komotniji rad kod recimo pisanja sms-a, soft je stabilan, i dosta brz!!
kuciste dobro napravljeno, bolje od 6233 :)
trenutno je jedan od boljih izbora na trzistu, sto se tice cijena/kvaliteta...cca 1500kn odkoditan :)
kad vidim onaj odvratan vodafone meni,odmah izbacujem 6234 iz svih kombinacija.zato moj glas ide w810.
??
pa w810 isto ima vf-live na sebi??!! :rolleyes:
Evo opet jedan link jako jako slične suporedbe...
Se W810 vs 6233
Link sam stavio jer možeš dosta toga pročitati o tim modelima, jedino što je 6234 brandirana verzija 6233... :closed:
Moja preporuka je 6234...
Možda nije lijep dizajnom ko W810, ali je puno bolji...
Jedina prednost W810 je 512MB kartica, walkamn soft i AF na kameri...
Ali s obzirom da 512MB kartica za 6234 dođe nekih 120Kn to i nije neka prednost...
Na strani 6234 je veći ekran (fizički i po pixelima), bolji soft (valjda nije uništen drandiranjem od vodafona), noviji je mob, ima puno bolji video... :thumbup:
zato bi ga ja i kupio na slobodno,a ne brandiran.= Citat =:
Izvorno postao nokman