mislim da je pitanje vrlo jednostavno , jako me zanima misli li vip prodavat w810i u paketu
Printable View
mislim da je pitanje vrlo jednostavno , jako me zanima misli li vip prodavat w810i u paketu
Sumnjam da ti itko ovdje to moze sigurno odgovoriti. Mozemo jedino nagadjati, isto kao i ti.
Sudeci po dosadasnjoj VIP praksi, vjerojatno jednom hoce, ali tko zna kad.
BTW mislim da je vec netko ovdje (cak vise njih) vec pitao ovo pitanje, i dobio je isti/slican odgovor.
ja se nadam da će u paket doći do božića iako sumnjam , jer mu je nekidan pala cijena s 2.5 tisuće na 2 tisuće= Citat =:
Izvorno postao ravilov
Bas sam citao tu u drugoj temi, vjerojatno prije Bozica nece, nema smisla skidati cijene u vrijeme kad ljudi trose pare bez (puno) razmisljanja. ;)
vjerovatno ću dotični mob kupiti za vrijeme božića kad skupim još malo para . po opcijama je odličan , volio bi da si mogu priuštit k800i , ali što je tu je . znaš li ti možda koji će mobovi biti na popustu za vrijeme božića , jer ne želim pogriješiti pri odabiru moba= Citat =:
Izvorno postao ravilov
Ne bih znao. Kao sto rekoh, to ti za sigurno moze reci samo netko iz VIP-a (kad bi htio/smio).
Pricekaj Bozic pa ces vidjeti, to je jedino sto ti mogu reci. :)
znaš li ti ikoga sa ovog foruma da radi u vip-a
Dajte, ljudi. Pa ono što je u Božićnoj ponudi VIPneta je već objavljeno na njihovim stranicama.
Jedino ako se ne odluče ponuditi nešto u Poslovnim tarifama.
= Citat =:
Izvorno postao T O M O T
ne,a i da znamo taj ti sigurno nemože reći!:-/
tako da ne pitate stalno ista pitanja i otvarate nove teme!