evo pa čitajte živa istina. Jedan dan su Sv.Nikola a za dva dana KRAMPUS!!!
http://www.mobil.hr/index.php?id=2&g...nid=654&show=1
Printable View
evo pa čitajte živa istina. Jedan dan su Sv.Nikola a za dva dana KRAMPUS!!!
http://www.mobil.hr/index.php?id=2&g...nid=654&show=1
...i...
Postavimo to ovako - svatko griješi (i ja bi volio da se netko slično zabuni s mojim brojem pa ne skuže ;))...
U biti zaboli me (dok me to ne košta)...
Samo me zanima jel' pisalo u jednom redu ili dva (mislim na iznos na displeju moba)...
imamo i slike pa ču nekad uploadati.
...čekam... ;)
Usput dotični/a nije sam/a napravio/a minus o kojem se piše? ;)
a gdje piše da je dotična napravila minus?
...prenosim...
Iako naslov govori samo o sedmeroznamenkastoj cifri u stvarnosti je od HT mobilea moguće dobiti na poklon čak deseterostruko više i to samo u jednom trenu. Priča je istinita osobe koja se obratila redakciji Mobila. Radi se o slučaju gdje je korisnik HT mobilea odnosno Simpe u listopadu pri aktivaciji MMS usluge na račun (iz još nerazjašnjenih razloga) dobio čak 10.736.784,83 kune. (Nije greška).
Naravno svi bi se poveselili da na zaslonu mobitela vide tako ogromnu cifru koja leži na vašem računu, a još bi bilo ljepše da se može unovčiti. Cifra koja bi bila dostatna da se izvjesno vrijeme razgovara s mogućim stanovnicima zviježđa Alfa Centauri nema porijekla odnosno nije poznato tko bi platio utrošene impulse da su nekim slučajem iskorišteni. Ali nažalost nisu, već nakon dva dana isti taj dobročinitelj odnosno HT mobile pretvorio se u «okrutnog pljačkaša» jer je u trenu i bez ikakve najave sa računa osobi skinuo iznos od preko 10 milijuna kuna za koji ne zna porijeklo, te ju čak natjerao u minus od 14 kuna. Još nije poznato dali je osoba koja se obratila redakciji Mobila jedini sretnik (doduše samo dva dana) ili su milijuni procurili na više Simpinih računa. Još je veća enigma tko namiruje te troškove koji su utrošeni, a za koje ne postoji pokriće. Čisto za informaciju gore navedeni iznos dovoljan je da se npr. s Australijom u vrijeme najskuplje tarife razgovara 606.940 minuta odnosno 10.115 sati ili 421 dan neprekidno. Tko će poslije ovoga ispadati magarac i znojiti se pred Tarikom sa samo jednu milju kada bez muke možete dobiti puno više.
Autor: Marko Rukavina
zanimljivo... jednostavno crkonet! :)
Ups - ima još ljudi koji zalutaju na ovaj podforum... ;)
I sad ti lijepo daj njima broj kreditne kartice i kreni u e-pay.
...mogli bi i hipoteku na kuću... ;D
...il kupit Maybach...
Pranje love
neću se mješati u ovu temu zbog svog mjesta gdje radim
...ministarstvo financija... :D
@dmi :beer: ,nekaj slično ha-ha
:lol: A da sam vidio facu tih jadnika ono: "Wow imam prek 10 milijuna kuna" a poslije "Koji je ovo k.... di su moji milijuni?Idem se ja žalit" :lol: