Zanima me koji je po vama najjaći mob za zvučnikom za mp3? Po meni barem do sada kojeg sam imao je mpx200, zanima me jel ima koji jaći??
Printable View
Zanima me koji je po vama najjaći mob za zvučnikom za mp3? Po meni barem do sada kojeg sam imao je mpx200, zanima me jel ima koji jaći??
nokia 6233,rokr e1 i e2,6270 je isto ok,itd...
6680 .....
Ma daj, ne navodi kolegu na krive zaključke!= Citat =:
Izvorno postao S.Silva
w500, w300, N73 imaju dosta jake zvučnike!
od mobitela koje sam ja imao > n6233<
Evo da pohvalim stereo zvučnike na Nokia 6233!
Najglasniji mobitel koji sam do sada čuo svojim ušima jednostavno gromoglasan!!!:thumbup::thumbup::thumbup:
Moja N73 ima dva zvučnika (gore i dolje) vrlo su jaki i svaki put me scima, u gužvi i gradu moraš ga čut, ali ne očekuj neke dobre basove i slično...
6131 ima j..... zvucnike,iako kad je do kraja pojacano,kresti.
nokia 3250 ima odlicne stereo zvucnike:thumbup:
Ja sam imao Motorolu E1000 + jos malo nafrljio volume s nekim fajlom i cijela je zgrada cula kad mi zvoni. :)
d600/d500 sa dodatnim zvučnikom... s tim da moraš razvlačit produžni za sobom jer guta baterije...
k750 sa ona dva zvucnika sto nekad dodu s njim
A koliko ja kontam čovjek je pitao za glasnoču zvučnika samoga mobilnoga
aparata a ne i nekih njihovih dodataka koje ipak ne držimo stalno na mobitelu!!:-/
motorole imaju dost glasne zvučnike samo što se nekad znaju sje...
A kakva je ona Nokia N91, zanima me posto je mob napravljen prvensveno za mp3? A koji bi bio mob s najjačim do nekih 1000kn (bez K700 i mpx200)?
buraz mi ima C81,i taj mobac sam sta ne eksplodira kak mu zvucnik dere;D
motorola e1000 definitivno
Mislim da 6233... jedan je od glasnijih mobitela... Imo sam ga priliku držati u ruci i čut koliko se čuje... glasniji je od 6280 i D750...
glasniji je sigurno i jasam ga isprobao.jos da je cuti alcatel s853.za njega kazu da ima najbolje zvucnike(bas plus dva sa strane)
onda ti nisi imao puno mobova u rukama nažalost..
ima jako puno mobova...
6233 stvarno,ali stvarno grmi stereo i u sobi je kao mali audio sustav...:evil:
Siemens SX1 ima najbolji zvučnik xD xD
šalim se naravno
meni se čini da Nokie imaju najjače zvučnike
A kaj mislite na K/D 750?? ili W800??
imao sam tri puta w800 , jedamput k750 , i jedamput w810i i nisu ni blizu 6233 što se tiće glasnoće ni "kvalitete" zvuka ... mislim što se tiće tih vanjskih zvućnika.= Citat =:
Izvorno postao Crash&Burn
što se tiče vanjskog zvučnika, imao sam D750 a i W800 sam držao u rukama, i mogu reć da mobovi imaju zvuk približne jačine kao i 6280, možda čak i mrvicu tiši...= Citat =:
Izvorno postao Crash&Burn