Jeste li zadovoljni svojom V3x motorolom,koje su pozitivne a koje negativne karakteristike,koliko traje baterija
Printable View
Jeste li zadovoljni svojom V3x motorolom,koje su pozitivne a koje negativne karakteristike,koliko traje baterija
Telefon je odličan, jedina prava mana mu je baterija jer traje max dva dana, navodno se može nabaviti jača baterija s 1700 mAh ali ja je do sada nisam uspio naci.
Nema meni tipku (što je mene smetalo u početku) pa da bi bilo moguče koristenje kratica treba podesit na neku drugu ja sam na web browser.
Nakon editiranja seemova slike su odlične čak do 500kb.
Malo je velik ali dok se naviknes sve je ok.
hvala ti ima još netko da doda ovome.= Citat =:
Izvorno postao ztopolnj
da,
definitivno dobar mobitel,
koristio sam ga nekih mjesec dana...
Jedino me bila frka sto se vrata pocela klimati kad se mob otvori
neznam, mozda sam naletio na losu seriju al ipak...
Slike ima dosta kvalitetne.
sharpov ekran,2mpx i video uz pomoć geforce čipa,led odlično svijetlo,pa meni odlična tipkovnica i vizulano i praktično,ali loša kvaliteta kučišta...:thumbup:
Da ne otvaram novu temu... Po vasem misljenju da li je bolje uzeti V3x ili v3xx? I gdje ima kupiti u HR v3xx?
V3x je ODLICAN mob, moja greska je bila sto sam presao sa V3x na Nokiu 6280!= Citat =:
Izvorno postao scorpion
Slobodno ga uzmi neces se razocarati!
V3x je dobar mob... kad naucis kako se koristi :)
Ak prelazis s nokie ili SE bit ce malo cudan al oke je...
Glavna zamjerka mu je BATERIJA, koja se meni ponekad znala isprazniti i 2 puta dnevno (VIP.friends), a glavna prednost odlicna kamera.
Bat inace kod normalne uporabe jako tesko (citaj; nikako) prezivi 2 dana...