Koji je bolji i kvalitetniji?
Printable View
Koji je bolji i kvalitetniji?
po meni je bolji v3x ima kameru od 2mpx ljepsi mi je dizajnom dok je kg800 mob kao odprilike v3 preskup sa losim funkcijama uz dobar dizajn
bez imalo dvojbe v3x,odličan aparat...:thumbup:
Motorola V3x :thumbup:
V3x ima displey sa većom rezolucijiom (a mislim da je i fizički veći), bolju kameru (2Mpx naspram 1,3Mpx), utor za memo kartice...
LG kG800 je "isfuraniji" od V3x, jer se Kg800 može češće vidjeti...
Jedino što je na strani kg800 je dizajn... :-/
Mislim da ču onda zamijeniti čokoladu za motorolu sutra jer mi jedan tip nudi v3x,vidim da ste svi složni u mišljenju
pa ako ti nije bitan dizajn , zamjeni ... al bilo bi jako dobro da v3x ima garanciju= Citat =:
Izvorno postao scorpion
Ima još komentara
ako se furaš na dizajn i važno ti je bit zamijećen definitivno čokolada a v3x je malo funkcionalnija iako ništa revoucinarno... čini mi se da se kg800 sam otvara (*efektno) a v3x ima bolju kameru
definitivno v3x :)
kod ova dva mobitela ti je svejedno kojeg izaberes
Sve je stvar ukusa...ja bi ostavio Čokoladu :thumbup:
v3x definitivno
Ljepši mi je LG al ipak bi uzeo V3x
V3x definitivno!
:thumbup:
:closed:
v3x je nesto bolji,ali ja bi dao glas za cokoladu.
mislim da je v3x , ne nešto , nego puno bolji mob od tog lg-a , iako v3x ne zaslužuje tu cijenu koju ima
po specifikacijama je v3x poprilicno ispred,ali toliku razliku u cijeni ne opravdava.
točno to i ja kažem :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao zmija
na crno je imao i za 1000kn,pa evo sfreak je prodaje za 900kn,tako da mislim da je na crno čak i v3x jeftinija od čokolade...
a duplo je bolji:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao smogovac
v3x je naglo izgubila na cijeni jer sto se tice prodaje nije ispunila ocekivanja,dok cokolada drzi cijenu koliko toliko.
u tele2 ti je kg800 1900kn
Ja bi prije obrnuto rekao, da gubi KG800, jer je V3X izašao u 3 mjesecu, koštao 3191.00 kn, a sada nakon 9 mjeseci košta 2591.00 kn, po mojem mišljenju cijena se još dobro drži, dok KG800 u Tele 2 možeš uzeti za 1900 kn. A izašao je prije ljeta, koštao skoro 3000 kn. Vidi se po cijeni da je V3X bolji, više mpx, umts, veći ekran...
Dobro si odlučio, V3X je pravi izbor.:thumbup: