Sto znaci onaj E na vrhu ekrana, kak se to makne ili ugasi?
Dal mogu imat kakve teme?
Printable View
Sto znaci onaj E na vrhu ekrana, kak se to makne ili ugasi?
Dal mogu imat kakve teme?
Znak E je za EDGE...
Teme trenutno jos nisu izasle, zato su MODDOVI izasli.
Trenutno se radi na tome kako UGO Themu koja je u Flash napravljena da se dekodira...:-/
Jos nije niko testirao samostalni UGO..
Ali zato ima preko 40 patch-ova za D900...:thumbup:
To i mene zivcira....!!= Citat =:
Izvorno postao Guess
I kaj jel se moze ikako to ugasiti??
= Citat =:
Izvorno postao Mato
Edge se gasi pod glavnim postavkam na Network...tamo ces vidjet na sta je podesen..
Ako neznas naci onda skini manual od D900 pa malo prouci i stime ces sebi smanjiti muku u potrazi za rijesenjem...:thumbup:
= Citat =:
Izvorno postao exotica
Cemu sluzi EDGE?
EDGE je: Enhanced Data Rates for GSM Evolution; brzi prijenos podataka to je jedan dio Modula u GSM mrezi.= Citat =:
Izvorno postao Guess
Uz EDGE se razvija GPRS u E-GPRS (Enhanced GPRS) te u HSCSD u ECSD (Enhanced Circuit Switched Data)..
Ako se varam molim za ispravak..
Pogledaj malo Wikipedia...;D
Da li je netko ipak uspio maknuti "E" edge simbol. U Network postavkama nema opcije za ukljanjanje edge-a, niti igdje u uputstvima se to spominje. Izvinjavam se, ali ja to jednostavno ne znam maknuti :)
Ukucaj *#4777*8665#
Promeni u GPRS Tool Menu sa autmoatskog na manualni mod i "E" ce se paliti samo kada koristis internet/wap.
Ovim ce ti i baterija trajati duze (oko 30%)
Pozdrav svima,
Miki
ja sam to upisao i nema nis od toga kaj si napisao nego sam stisnuo "GPRS detach" i E se maknulo
CARE!!
štao sad to znači kada sam detachao gprs
jel se moze maknuti simbol kartice? :D
Ja sam koristio D900 prije 3-4 mjeseca i znam da sam isto imao taj "E" na vrhu, ali sam ga nekako maknuo u postavkama...pokušajte pogledati ovdje u UPUTAMA, to bi trebalo pisati unutra kak se miče...
eto, samo da kazem da sam preko ovoga uspjela makniti i to famozno E sa x670!!
dakle, kod nije samo za e900, vec i za druge samsunge..
isplati se probati svima koje taj E zivcira.
al sto se tice trajanja baterije, jel to, miki, provjereno??
posto se vec negdje na forumu pricalo o tome i rekose ljudi da edge uopce ne zdere bateriju, posto je on samo indikator da je edge mreza prisutna..
dF@kk3r, podesi u Attach Mode settings na Manual
La Luna, provereno 100% baterija mi je trajala prije oko 2 dana, sada 3 dana. Javi mi kakva su tvoja iskustva.
Error, u pravu si, Edge stalno proverava mrezu. To najbolje mozete videti jer se nekad kada je signal slab umesto E nalazi slovo G(prs).
Pozdrav,
Miki
Ima, ali ako se singal slab onda automatski prebaci na "G" pa se kasnije vrati na "E".
Pozdrav
To ovisi kakav T-mobile HR ima dogovor sa vanjskim operatorima.
isključio sam famozni EDGE,produžio se rok trajanja baterije.
HVALA
I ja maknuo "E" na sgh e-250, a za bateriju cu vidjeti uskoro jel traje duze il ne:)