Gdje da skinem, tražio sam ali nema nigdje hrvatskog, ima li negdje za skinuti i mogu li ja to sam napraviti il moram nosit u servis?
Printable View
Gdje da skinem, tražio sam ali nema nigdje hrvatskog, ima li negdje za skinuti i mogu li ja to sam napraviti il moram nosit u servis?
ja nisam cuo da postoji hrvatski jezik za p910...
a mozda je neko napravio...
čekaj, nije ni izišao??:-/ :-/= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Nije nikada niti postojalo, a sta ce ti to...mislim covijek koristi UIQ, a ne zna engleski...mislim,kuzis....:wstupid:= Citat =:
Izvorno postao RedkinG
Nikad nije niti postojao, a i da je ne bi ga mogao sam staviti.= Citat =:
Izvorno postao RedkinG
Ali nije postojao.
pa reko sam ja da p910 i nije neki mob;D . riješi se ti toga , stari. samo nam javi. fak, kad nema hrv jezik. a i povelik je!! :thumbup:
;D ma netreba mi hrvatski, ima samo engleski pa sam mislio da stavim još koji, a i nekako mi vremenom postao mali:spin: ;D= Citat =:
Izvorno postao AutoXpert
mislim da ima srpski za p910. na latinici. :rolleyes:
cekaj, a sta ce ti uopce hrvatski jezik na mobitelu? ja kad kupim mob koji ima hrvatski, prebacim na engleski. tako se lakse snalazim.
Ma i da kojim slučajem nađeš to što tražiš...mislim...i tako su svi programi na eng.
Mislim stvarno...
možda imaju u T-comu. dobiš one lijepe wap ikone i onda ti ga odma i zaključaju na mrežu.;D
....i ja si isto uvjek sve imam na eng. jer sam od ranih dana to naučio na kompu pa mi jednostavmo neodgovara hrvatsko nazivlje tipa podatkovnica i sl. ali sam si ga mislio nadopuniti hrvatskim tek tako da imam, a pošto nema:closed:= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla