Dali se isplati mjenjat LG KG800 za sonyeicsson k750 uz to da mi taj tip daje još 200kn doplate ili da si ostavim čokoladu
Printable View
Dali se isplati mjenjat LG KG800 za sonyeicsson k750 uz to da mi taj tip daje još 200kn doplate ili da si ostavim čokoladu
To ovisi o stanju oba mobitela i opremi...
Ako i tvoj i njegov imaju garanciju, ja bi mijenjao, jer mi je K750 "funkcionalniji", ima bolju kameru, bolju bateriju...
Jedino što KG800 prehebeno izgleda...
Ako ti nije toliko važan dizajn, onda mijenjaj... :thumbup:
ne isplati se...cokolada je novija... i dosta skuplja od k750...jedino uz vecu nadoplatu= Citat =:
Izvorno postao scorpion
Slažem se s kikijem, ne mijenjaj za tak malu doplatu! :thumbup:
Noviji model to da.= Citat =:
Izvorno postao kiki1989
Dosta skuplja nije...i ako se prisjetim svojeg nedavnog posta (prije mjesec dva) kada sam lijepo rekao da će tome mobu pasti brzo cijena jer ne nudi ništa posebno osim izgleda vidjet ćemo da sam bio u pravu, cijena mu je pala za 500 kn za manje od 2 mjeseca.
Cijena čokoladi rapidno opada još uvijek i ne bih se začudio da na kraju K750 bude i skuplji od nje.
Funkcionalniji je, nudi više.
Iskreno, KG ima u svoju korist samo izgled, niš više.
Moj komentar je...mjenjaj.
Eto mislim da je to realno stajalište.
Gledajuć karakteristike, a oba sam imao i u rukama, moje mišljenje je da čokoladu izvlači SAMO izgled.
to da je čokoloda noviji model stoji, meni osobno to ništa neznaći ... doslovno na tom mob ništa nije bolje osim izgleda a i to je subjektivno ..za k750 znaju i "ptice na grani" da ima bolju autonomiju , funkcionalnost , kameru ... i još dobiješ 200 kn ... . kao što je rekao ico ako k750 ima garanciju i nije previše star mjenjaj . :thumbup:
Evo u vipu k750i 1150kn.
za 200 kn se neisplati
tu se nema sta pricati.k750 je u svemu bolji.prednost LG-a je fantastican dizajn i mozda malo bolji ekran.