kupio k750 imo ga mjesec .... pa kupio ms duo 1gb sad mi mobitel troši duplo više baterije, zašto? i kad ga stavim na mega bass smanjuje mi se jačina to je stvarno iritantno pogotovo......... da ne duljim kako riješit probleme
H!!!
Printable View
kupio k750 imo ga mjesec .... pa kupio ms duo 1gb sad mi mobitel troši duplo više baterije, zašto? i kad ga stavim na mega bass smanjuje mi se jačina to je stvarno iritantno pogotovo......... da ne duljim kako riješit probleme
H!!!
pretpostavljam da si ga kupio u t-mobilu,to sa mega bassom ti je normalno jer ako staviš tako jaki bass mora se smanjiti zvuk,to je sa t-mobilovim k750 česta stvar možeš jedino riješiti stavljanjem novog softa,a kod potrošnje baterije si stavi tamo pod mobilne mreže traženje na ručno i svjetlina tipkovnice na min.,i još kod bluetootha ona opcija za štednju baterije i screen saver da ti nebude ništa i za duplo ćeš poboljšat rad baterije!:thumbup:
je iz t-mobilea ima r1ca021 zna li netko kojom bi verzijom ispravio problem s mega basom
pa sa najnovijim r1db001,ali ako ga preko nekom privatnog programa staviš izgubit ćeš garanciju!
dobro to za garanciju znam ali mogu li nestat ona T-sranja ako ga apdejtam
preko sesu-a
i zna li neko jel moguće stavit stariju verziju soft neka koja ima zum na svim rez. u em-u?
nemogu jer će ti on updatat t-mobile soft opet!
Stariju verziju nemoreš staviti u em-u!
vidim da ti imaš k750 daj mi reci kakav je đojstik i ono za punjač jer su mi to bila dva najveća problema na se-u tj kolko ga dugo ti imaš jel imaš kakvih drugih problema snjim? onda bi stavio soft od w800 samo koju verziju ? ima li najjnovija zum jer je i ona 5.3? to bi radio na servisu ~100kn. a kad se .j..e đojstik kako ga mogu vratit na orginalni soft i dali tada ima garancije?
Hvala
ovi novi iz t-coma na maxu nemaju zoom , na 640x480 imaju 2.5 i na minimumu 4x . inace , moj je vrlo solidan sto se tice kucista i joysticka zasad . ali jos je dosta rano za neku generalnu izjavu , ali dosad sam i vise nego zadovoljan
Moj K750i - evo ga u mojim ruakama već mjesec dana.
Za sad nikakvih problema, ni sa joystickom, ni sa zvukom, ni baterijom (4 dana sa dosta korištenja, poziva, poruka i igranja).
Kupljen u t-moba.
Pošto sam vidio na temi "hacking K800" da kamera na k750i može biti puno efektivnija i bolja, želio bi i ja taj driver i tako efektivnu kameru, jer stvarno se vidi razlika, ali neželim izgubit garanciju još, pa ću sačekat godinu dana dok mi garancija neistekne (za svaki slučaj) + jer nemam baš velike navike mjenjat mobitele pa neću odma riskirat da nebi slučajno nešto pošlo krivo.
A u međuvremenu možda naprave još i bolji driver pa kamera bude još bolja ;D
ima li iko k750 1/2 1 godinu da čujem u kakvom je stanju đojstik i ono za punjač tako da znam koliki mi je rizik mjenjat soft.........
Ja sam imao k750 više od godinu dana i nikakvih problema sa jojstikom nije bilo.
Ja sam primjetio da tek s verzijom r1db001 dolazi do smanjenja mega bassa. Naime korisnici su u prethodnim verzijama softvera imali prituzbe da kad mobitel zvoni i koristi se mp3 melodija da dolazi do pucketanja iz zvucnika. Sada se SE sjetio u verziji r1db001 to rijesiti da za zadnje 2 stavke volume bara smanji udio mega bassa sto se manifestira osjetnim smanjenjem basa. Osim toga u toj verziji je jačina zvuka manja za 2 crtice nego u prethodnim verzijama. Na taj nacin je SE vrlo cudno rijesio problem pucketanja zvucnika prilikom zvonjave(smanjenje baseva na najglasnijoj zvonjavi i smanjenje ukupne glasnoce).
Taj problem nisam mogao rijesiti preko seusa, nego sam far managerom stavio prethodnu verziju softvera rica001 i sve je super. Napominjem da sam s verzijom r1db001 imao dodatne probleme s karticom od 1 gb- rad se prilicno usporio tako da sam naoptimalnom verzijom za k750 uzeo verziju r1ca001 i svima ju preporucam zbog brzine, camera drivera, pravog bega massa i jačine zvuka.
napominjem da imam nebrandiran uređaj.
ako sa karticom od gige pocne vuč bateriju za duplo, jel ko probal sa 512 kak traje?
I kak je onda sa 2 gige, jel opče radi 2gb kartica u k750?
Koju bi onda bilo najbolje kupit, a da se baterija koliko toliko traje?
meni sa 512 karticom uopće ne troši puno baterije postavi si sve one postavke što sam ja napiso pa će ti to za pola povečati rad baterije!:thumbup:
Evo vam neke postavke za povečanje kapaciteta baterije!:thumbup:
stavite tamo pod mobilne mreže traženje na ručno i svjetlina tipkovnice na min.,i još kod bluetootha ona opcija za štednju baterije i screen saver da ti nebude ništa i za duplo ćeš poboljšat rad baterije!
kad smo kod zvuka vec,ja sam prije 3 tjedna uzeo novi k750i u t-mobile,i istina zvuk mu je ultra slab,a ponekad mi se mobac sam ugasi,i nekad se kad radim u meni-u zna pojavit na pola sekunde na ekranu neka zelena boja prek cijelog ekrana kao mreza.
dali imaš onaj r1deb001 soft jer je na njemu smanjen volumen.
meni se ne gasi , ali ovu mrezu sam vidio jednom ali sam mislio da je to zato jer je vani bilo ful hladno pa mi je samo to bilo sumnjivo . ali meni je zvuk ok , cak bi rekao i glasniji od w810= Citat =:
Izvorno postao sfreak
= Citat =:
Izvorno postao DUo2
kod mene se čuje to pucketanje iz zvučnika, i to me užasno živcira, pri pokretanju melodije. kupljen prije tjedna dana u t-comu. što da radim?
Kao prvo, provjeri koji firmware imas. Vjerojatno imas R1CA001, pa je onda normalno sto ti pucketa. U tom slucaju imas dva moguca rjesenja: ili preko SEUS-a napravi update na ovaj najnoviji R1DB001 (ne bih ti preporucio, zbog problema koje su ljudi primjetili sa tom verzijom), ili ostani na R1CA001 i jednostavno nemoj zvuk pojacavati do kraja.= Citat =:
Izvorno postao goc1711
verzija mi je R1CA021. pucketanje se čuje neovisno o jačini zvuka, pa čak i kad mi je ton na skroz stišan i kad pustim melodiju čuje se samo taj glupi zvuk. jel se sa promijenom softvera to može riješit i ako da koja je verzija najbolja? to bi ga trebao furat u servis? (kupljen prije tjedan dana u t-comu)
postoji rjesenje za tvoj problem, a rješava se s programom FAR manager. To je program koji ima pristup datotekama u mobitelu, pa se time mogu i mijenjati iste. Tebi treba primjeniti samo jedan patch i stvar je riješena. Ne isplati ti se stavljati novu verziju softvera. Pogledaj malo tutorial na forumu za rad s FAR managerom i kako se primjenjuju patchevi
= Citat =:
Izvorno postao DUo2
on neće moći koristiti patch jer mu je mob cid49!
onda nek za zvuk zvonjave koristi midi, ili se strpi neko vrijeme jer bi navodno nova verzija plugina za FAR manager trebala podrzavati CID49 telefone
kad mi mob počinje zvonit taj klik se i ne čuje uvijek, isto neovisno koji tip zvonjave imam namješten(mp3, midi...), ali kad hoću preslušavat melodije onda se čuje puno jače i stalno. jel mogu ja sam tu kaj napravit i ako pokušam i nešto zeznem jel gubim garanciju?
da,pričekaj novi plugin za far