-
p910 pitanja
Kakvo je vase misljenje o P910?
Kakav mu je softver? Jel brz, kao u ne-smartphone aparata ili spor kao Nokia 6600? Jel moguce koristite telefon samo prstima bez hard i soft tipkovnice? Kod tapkanja jel nuzno tapkati noktima ili moze sa jagodicama (imao sam problem s jednom kamerom)?
Kakve su mogucnosti nadogradnje sistemskog softvera (nadogradnje OSa)?
Jel ima puno dodatnih programa za njega?
Jel postoji neka soft brojcana tipkovnica (za pisanje bez koristenja
virtualne alfanumericke tipkovice i bez hard tipkovnice)?
O cemu treba voditi racuna kod kupovine polovnog P900 (osim dodatne opreme)? Kako traje touchscreen ekran (ne bas ekran, mislim na plocicu osjetljivu na dodire iznad ekrana)
-
Uh koliko pitanja.:)
1. soft je srednje brzine, nije prebrz ali nije niti spor
2. telefon samo prstima, hmm pa imaš jog dial pa ti može pomoći, ali ne u svima aplikacijama
3. možeš i sa jagodicama, hehe
4. nadogradnja sustava je odlična, postoji hrpetina programa
5. softverska brojčana veliš, hmm pa znam da postoji za pozivanje, ali za pisanje poruka...možda postoji kakav program za to....zapravo mislim da postoji na njemu nešto kao virtualna hardverska ali to ja nisam nikada koristio (ali uglavnom da, postoji)
Ha, o čemu voditi račina...da je očuvan, da se vrata ne klimaju i da ekran nije izgreban.
Al to vjerojatno neće biti jer ima dobru zaštitu, primjerice na mojem se ne vidi niti jedna crtica.
-
ima jedan programcic, ti prstom ides preko male virtualne tipkovnice i kako dodjes na neko slovo tako se ono uveca, da ti je lakse izabrat. ali ja sam najbrze pisao stylusom.