pošto mi je crkla 6030 stara 5 mj.,vrijeme je za novi,e sad da li da kupim:
- Nokiu N70
-Nokiu 6280
-SE K750i
i zanima me što se sve dobije sa n70,K750i i 6280 kad ga kupiš u t-mobileu
i kakvi su mobiteli
Printable View
pošto mi je crkla 6030 stara 5 mj.,vrijeme je za novi,e sad da li da kupim:
- Nokiu N70
-Nokiu 6280
-SE K750i
i zanima me što se sve dobije sa n70,K750i i 6280 kad ga kupiš u t-mobileu
i kakvi su mobiteli
o ova tri mobitela ima već ispisano barem 1000 stranica ovog foruma. Pogledaj u usporedbe tih modela koje već postoje.
Ukratko:
sva tri su super, K750 najbolja kamera, 6280 najbolji ekran, N70 je Symbian pa je najpametniji ;D
Slažem se sa Andrijom, ljudi koristite search.
A ovo bi trebalo u trash.
P.S. Ono što je andrija rekao za svaki vrijedi.
K750 kamera, N70 symbian, 6280 ekran
ovo :closed:
Evo linkova:
6280 vs N70
N70 vs k75
6280 vs W810 (jer je W810 jako sličan K750_ki)
N70 vs W800 (W800 je isto što i K750 samo sa walkam softom i većom karticom i boljim slušalicama)
Mislim da ovo treba :closed:
sa 6280 dobiješ miniSD 64MB, usb kabel i sluške
n70:thumbup:
ako nemaš love k750 je najbolji izbor ( u vipu 1150kn, neznam kak stoji u t-mobile ) a ima najbolju kameru sa autofokusom , radio sa rds-om , dobar mp3 player , najbolju autonomiju ...
najstariji je model al ni n70 nije nešto mladji (ako te to uopće opterećuje , mene osobno ne) ... n70 ima najviše "potencijala" zbog svog OS-a , a 6280 ja osobno nevolim zbog kliznog mehanizma
stvarno ovakvih tema ima jako puno ...
6280 je super izbor.stabilan soft,odlicna kamera(blizu onoj na k750).
6260 ima malkoc losiju kameru nego k750 a zato ima 100 puta bolji video od k750
Nije 6260, nego 6280... ;D :spin:= Citat =:
Izvorno postao sonyck
A osim što ima bolji video ima i bolji soft, veći displey... :spin: :thumbup:
= Citat =:
Izvorno postao Ico
da i ima ti super klizni mehanizam koji ti se brzo rasklima , tj . kad ga kupiš već je raskliman ., i super ti brzo gubi na cijeni .. :thumbup:
A nije bogme ni SE k750 tako čvrsto napravljen... ponekad počne škripati, a zadnji poklopac za bateriju me je živcirao na D750 (a isti je i na K750), a uz to ima i joystick... ;D= Citat =:
Izvorno postao vatrogasac1
Kako god pogledaš, nekakv kompromis moraš napraviti, da se odlučiš za bilo koji... :thumbup:
= Citat =:
Izvorno postao Ico
gle al žalosno je da netom kupljen mobitel je odmah raskliman i "klacka" , mene bi to osobno frustriralo , pogotovo kad ga dobro platiš ... 6233 mi je daleko bolja solucija nego 6280 , bolje napravljen sa gotovo istim funkcijama i još je jeftiniji
6280 mislim da je najprivlačniji od ovih koje si napisao
n70 je još najbolji izbor...6280 ne vjerujem da se brzo rasklima ali tko zna??? k750 je već predugo na tržištu a i čuo sam da joystick ne valja... ;D :spin:
Joj dajte ljudi, ponavljate priče koje su već 100 puta prepričane u drugim postovima o istim modelima (kamera, klackanje, baterija, ekran cijena, joystick itd).
Dajte prekinite...sve je to već napisano.
Samo lupate postove bez veze!!!
Pa eto, onda si i ti dobio jedan post nauštrb ovih, a i ja sam eto sad da upozorim tebe :)
Moderatori, molim zatvorite temu :)