HITNO,, Koji bi radije Samsung D600 ili SE K750i ? Koji je bolji? Molim brzo odgovorite i navedite nedostatke i karakteristike! Ja sam više za SE K750i!
Printable View
HITNO,, Koji bi radije Samsung D600 ili SE K750i ? Koji je bolji? Molim brzo odgovorite i navedite nedostatke i karakteristike! Ja sam više za SE K750i!
Koristi malo pretraživanje...
Evo ti dvije iste akve teme:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...highlight=D600
i još koja slična:
Mislim da ovo treba :closed: jer tema već postoji... :spin:
Tema već postoji kako je Ico rekao.
Ja bih ti preporučila SE K750i:thumbup:
Trenutno definitivno K750i pogotovo zbog cijene po kojoj ga možeš trenutno kupiti... A i inače je u prednosti nad D600i...
takodjer k750i :thumbup:
Ovisi sta ocekujes od moba, meni je D600 puno bolji. Slike s k750 gledane na kompu su nesto bolje i mp3 player je bolje izveden ali ako ti to nije bitno ko meni onda uzmi D600. Ekran na D600 je neusporedivo bolji pa zbog toga i slike kad ih gledas na mobu a i sam mob je puno ljepsi (doduse to je stvar osobnog ukusa...)
d600 ima svoje prednosti(ekran),ali k750 je ipak bolji izbor.
Ja ti imam d600,jako dobar mob,al po meni je sonyEr.ipak bolji.Ja bi uzel na tvom mjestu radije k750.
d600:thumbup: jer ima bolji ekran i iako je samsung manje se kvari nego k750
na k750 rikne joystick,ali na d600 flat kabel.
Da slažem se sa zmijom.Zakaj ne bi uzeo w810i?:comp:
k750i ima bolju autonomiju i radio sa rds-om ( meni jako bitno ako nejdem sa autom na posao )
Sve ovisi za sta ti mob sve treba. Ja ga koristim za razgovore i poruke i tu i tamo okinut koju fotku a za to je D600 vise nego dovoljan. Mp3, radio i takve stvari mi ne znace apsolutno nista tak da s k750 bas i nisam bio nesto odusevljen...
kod d600 na 10 modela ode 1 a kod k750 na 10 modela ode 5
k750-mislim da ima bolju kameru
d600- ne možeš slušat mp3 i pisati poruke ili slično, u porukama ne počinje novu rečenicu velikim slovom
k750 je dosta dugo na tržištu.... možđa ipak d600
Kupit ću radije K750 jer ga imam priliku kupiti za 291 kunu novog u vipu, uz obavezu da sljedećih godinu dana trošim 150 kn mjesečno! Da ga kupujem po redovnoj cijeni svakako bi radije uzeo W810! Mislim kupiti i karticu za njega od 1 GB. Koja je razlika između Memory Stick Duo, I memory Stick Pro duo?
Koliko izdrži joystick da se ne pokvari?
jel ovo treba zatvoriti ili da pišemo nešto. Ovak je glupo!!
ovisi kolko ga koristic= Citat =:
Izvorno postao mariosony
k750..uz navedene prednosti i nedostatke k750 ima mnogo brži i bolje napravljeni softver
Meni je na mom riknuo nakon 7 mjeseci, i to nije malo šteko, nego je totalno bio neupotrebljiv.Onda sam ga promjenio, al je opet počeo štekat nakon nekih 5 mjeseci i onda sam prodo mob., jel mi je do tad pol moba riknulo.= Citat =:
Izvorno postao mariosony
ja sam k750 imao 7 mjeseci i nikad nisam imao problema sa joystickom.
Obzirom da osobno koristim SE k750i nekih 8 mjeseci, a draga ima d600 oko 2 mjeseca, osjećam se pozvanim podijeliti svoje viđenje oba modela:
1. SE k750i po meni ima BOLJI i BRŽI software, općenito;
2. SE k750i ima bolji rad sa mem. karticom (kao pravi disk) i brzu USB vezu;
3. SE k750i ima RADIO i MP3 player koji radi u POZADINI;
4. SE k750i ima (po meni) PUNO BOLJU KAMERU (iako su obje 2mp) i poklopac;
5. SE k750i ima IRDU - dobro za povezat sa starijim mobom;
6. Samsung D600 ima neusporedivo BOLJI EKRAN;
7. Samsung D600 ima neusporedivo bolj(i)e zvučnik(e);
8. Samsung D600 ima PUNO ATRAKTIVNIJE SUČELJE (npr. MP3 player);
9. Samsung D600 ima (barem na mom kompu) PUNO BRŽU BLUETOOTH vezu;
10. Samsung D600 je ljepši i atraktivniji - ali to je i stvar ukusa.
Ima toga još puno, ali to mi je osnovno što mi je palo napamet. Ako se još čega sjetim - editirat ću post.
ZAKLJUČAK: Mislim da su oba moba dobra, ali po meni je Samsung više za šminku, a SE za više tehnički nastrojene. Iako SE škripucka i pomalo mi se ljušti boja, kod Samsunga prijeti klimanje slid-mehanizma i pucanje flat kabela. Obzirom da sam mogao birati, ja koristim SE k750i, a dragoj ostavih Samsung!
11. SE k750i ima bateriju koja je prema Samsungu - TRAFO STANICA !!!! Č.P.R.
K750 ima odličnu kameru al je dosta stari model,dok D600 puno mlađi od njega i ima veći ekran i ljepši mi je D600 pa sad sve zavisi za šta će ti koristit mob,ako ćeš slikat onda K750 definitivno
K750 ima odličnu kameru al je dosta stari model,dok D600 puno mlađi od njega i ima veći ekran i ljepši mi je D600 pa sad sve zavisi za šta će ti koristit mob,ako ćeš slikat onda K750 definitivno