Negdje sam cuo da M55 moze podrzavati hrvatski T9. Kako? Jel tko skuzio?
Printable View
Negdje sam cuo da M55 moze podrzavati hrvatski T9. Kako? Jel tko skuzio?
Nije problem u podržavanju. Ako si je netko dao truda i napravio hrvatski T9 treba ga flashat u M55 i onda će ga podržavati. Ne može podržavati niti jedan jezik koji nije "upisan" u flash.
kako reče Sljaka, ako ga je netko preveo, tj. napisao, onda nema problema...
a jel se moze iz nekog drugog moba izvuci t9 i preraditi i staviti u siemensa?
mislim da bi to moglo, ali kako iščupati t9 iz nekog drugom moba?? Nije to kao kod sl45, pa da je to spremljeno u neki folder pa jednostavno kopiraš, uglavnom je integriran u flash, pa bi ga trebalo iskopati sa nekim programom, kao što sa skylordovim language editorom možeš iščupati jezik iz .bin fajla....
ma kad bi tu bio vanja on bi mozda znao, jel se njega moze kontaktirati?
Može, al je zauzet u zadnje vrijeme. Imaš njegov ICQ još uvijek na forumu, ali rijetko je online.
jel se ti cujes sa njim?
Kako sam napisal, imam kontakt preko ICQ, ali ga nema u zadnje vrijeme. Rekao je da ima posla preko glave. Inače u ICQ profilu imaš i broj moba.
...u zadnjem SW-u (v.10) nema hrv. T9. A i šta će mi to...
zašto što će ti to??
zašto ne?
oni koji si ga probali kazu da je super
...ma standardan postupak pisanja je najbolji...
pa mislim da je t9 puno bolji
ja isto mislim da je bolje sa t9
ja sam prvi put t9 pisao na svom soniju al na engleskom...pUUno brze pisanje i manje umaranje prstiju..te manje pogresaka(koje nastaju tijekom obicnog pisanja)
t9 je jedna jako dobra stvar i jos uvijek mi nije jasno zbog cega siemens hrvatska ne ugraduje hrvatski t9 u mobilne telefone. kao sto zanmo t9 na hrvatskom vec postoji, pitanje je vjerojatno koliko bi trebali platiti za tako nesto - no mislim da siemensovih telefona ima i vise nego dovoljno da bi se takav postupak opravdao.
je**** sinems kupi aklatel......evo ja npr. na svojoj nokiji ukljucim T9 na Eng i dodam hrvatske rijeci..
to mozes i na siemensu, no takav t9 je neupotrebljiv, btw nokia ima hrvatski t9 (alcatel nema, barem ne pod tim imenom :) ), osim ako nije od nekog shanera :)
cek malo pa kod alkatela je to vec standard oko dvije godine, o cemu ti to pricas??! to sam davno procito u auto blicu
alcatel ima prediktivni unos teksta (ono sto svi zovu t9, kao sto kalkulator zovu digitron), ali ne zove se t9 nego nekak drukcije, nemrem se sad sjetiti.
U principu je to ista stvar.
ja sam malo radia sa t9 u se t610 i mislim da je to super stvar...
biti će lipo kad se siemens odluči otkupiti hrvatski t9 za njihove modele...
bravo= Citat =:
Poslao: vjeko
evo ja npr. na svojoj nokiji ukljucim T9 na Eng i dodam hrvatske rijeci..
Prediktivni unos teksta kod Alcatela zove se Z i neki broj , mislim da je isto 9
Zove se eZiTap
http://www.zicorp.com/pressreleases/061802.htm