Koji mobitel da uzmem od gore navedenih. Naime naveo sam modele koji mi se svidaju.
sada me zanima kvaliteta.
Printable View
Koji mobitel da uzmem od gore navedenih. Naime naveo sam modele koji mi se svidaju.
sada me zanima kvaliteta.
kao prvo ja mislim da nije nokia 8800 sinkro nego sirocco.... a sta se tice ovoga sta bi uzeo, ja bi naravno uzeo d900 a i mislim da ce ti to svi ostali reci jer mislim da je nokia preskupa za ovo sta nudi dok je sony ipak dosta losiji od samsunga....:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Guess
Ja bi nokiu 8800 ali ne široko nedo gold.
Sada sam se odlucujem izmedu W810 i Samsunga d 900.
Dal je kvalitetan mob? Jel steka? Baterija kolko traje?
Kada sam ga drzo u ruci koda ce se raspat?
Dosta je velik D900, nisam ocekivo da ce bito tolko veci od E900?
Ja mislim da je ova tema na krivom mjestu započetak,ovo treba ić pod usporedbu modela,a drugo 8800 sirocco bi bio moj izbor samo šta je skup ko suho zlato. uglavnom W810 je najslabiji na drugom mjestu je D900
čiko moj,8800 je ultra turbo skup mob koji ne nudi toliko koliko nudi npr. SE K700i....w810i je zasad među ovima najlošiji izbor,a d900,naravno,NAJBOLJI... :thumbup:
moja preporuka w810 .. :thumbup:
d900 zbog kamere displaya alu. kucista i zato sto je mnogo jeftiniji od široko i mnogo bolji dok w810 je i jeftiniji od oba dva ima najbolji zvuk ali lsiju kameru od d900 široko je ovdje luzer
dal je d900 puno veci od e900?
Ima neko usporebu na slici njih dvoje?
Moja preporuka je w810i,ja ga imam.Mobitel je savršen,cvrst,slike su ciste,baterija mi dugo traje.
Ja bi se također odlučio za D900...
D900 ima najveći ekran u ovoj usporedbi (320x240 pix), najbolju kameru (3Mpx)... noviji je od W810...
W810 bi bio na drugom mjestu zbog dobre kamere (2Mpx sa AF), baterije i memo kartice od 512MB i walkman softa... Jedini pravi nedostatk tog mobitela je mali dispey...
8800 sirocco treći...
8800 sirocco je super mob, meni izgleda super, samo što mu je cijena previsoka, a nema utor za memo kartic, već 120MB interne memorije...
Imam D900...od ova 3 nebi ni jedan uzeo...eventualno w810...kad se sve zbroji i oduzme...SE je najispaltiviji i najbolji..ako gledamo ulozeno dobiveno a i puno stvari je bolji i od samsunga i nokie...
...kamera na D900 je smece usporedujuci sa k800i...definitvno taj mobitel preporucujem svakom...frend ga je uzeo...mislim da nema bolje kamere na trzistu trenutno...osim N93...al njoj je cijena bolesna...
..tako da SE k800 definitivno nema konkurencije...a sad je druga stvar ako netko oce sirocco samo zato da bi svi okolo zinuli jer znaju kolko dode mob...
...eto tolko od mene...SE je medu mobitelima isto sto je i Kawasaki medu motorima...
Pa kawasaki ti ima njlošiji rejting od japanaca. Veci:wstupid: ugled uživaju honda i suzuki, a yamaha i kawasaki su na zacelju ove kratke kolone.
;lol; ;lol; ;lol; ;lol; :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: lol :wstupid: :wstupid: :wstupid: :wstupid:
ovdje se prica o mobitelima,a ne o motorima.
-d900:ekstremno tanak sa vrhunskim dizajnom,kvalitetom izrade i kamerom.
-w810i:odlican mp3 player i kartica 512mb.
-8800:vrhunski materijali u izradi,ekskluzivnost,naj sminker.
= Citat =:
Izvorno postao zmija
Uzo sam D900
= Citat =:
Izvorno postao Ico
velicina ekrana ne ovisi o broju pixela
kvaliteta ovisi
svi smo upoznati sa kvalitetom ekrana kod samsunga(sharp ih proizvodi to dovoljno govori)
samsung sam proizvodi ekrane.ipak je najveci svjetski proizvodjac LCD monitora.sharp radi ekrane za motorolu.
ispričavam se na grešci... htio sam reć da ima najveću rezoluciju (240x320 pix), ali ujedno ima i najveći ekran u ovoj uspoe'redbi (fizički najveći)...= Citat =:
Izvorno postao jed2i
tak vec da :D
nisam te ja mislio napast nego upozorit da se ubuduce netko ne upeca
a ono za sharp je tocno
sharp i philips imaju odlicne lcd ekrane
bio sam uvjeren da ih sharp proizvodi= Citat =:
Izvorno postao zmija