Pokušajmo spasiti grobničku medvjedicu, potpišite se protiv njenog usmrćenja
http://www.slobodnovrijeme.com/
Printable View
Pokušajmo spasiti grobničku medvjedicu, potpišite se protiv njenog usmrćenja
http://www.slobodnovrijeme.com/
A di? Nisam nasla nikakvu peticiju. A osjetljiva sam na zivotinje, uf...
Ni ja ne vidim nikakav link... Slabo je to napravljeno... :-/
nema vremena za prave peticije, na naslovnoj stranici vidite sliku medjvedice, pa se samo upišite, klikni ispod članka na comments
To se tak baš ne radi... Imate stranicu na kojoj otvorite peticiju i staviš link na svoju stranicu...
Čekaj malo, nigdje ne piše točno o čemu se radi. Tko, kako, zašto ... želi ubiti tu medvjedicu?
Koliko znam medvjedi spadaju u zaštićene životinjske vrste i za njihovo ubijanje mora postojati jako dobar razlog. I čak i tada nije lako dobiti dozvolu za odstrel.
Ako se radi o neovlaštenom odstrelu, onda je to posao za lokalno lovačko društvo i policiju, a ne za pisanje peticije.
Da nije ni meni bas jasno zasto bi netko ubijao zasticene zivotinje. Od kud je uopce ta informacija!? :evil:= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
Ovak,ja sam našal nešto.Ja mmislim da je to iz ove priče:Priča
Nisam ni ja za odstrel, ali u ovom slučaju postavlja se pitanje da li treba čekati da medvjed nekog napadne pa onda reagirati ili treba reagirati odmah, U svakom slučaju kako god naprave uvijek će netko biti nezadovoljan.
U svakom slučaju, trebalo bi donijeti propise o odlaganju smeća i drastično kažnjavati one koji ih se ne pridržavaju. Onda ne bi morali razmišljati da li nam je važniji medvjed ili ljudska sigurnost.
Koliko god medvjed simpatično izgledao, svi smo mi imali svog medu :D, on je vrlo opasna životinja i k tome nevjerojatno brza i ćudljiva, a pogotovo medvjedica s mladima.
Nisam puno citao o tome ali zar se ne moze naci neko drugo rjesenje, npr da medvjeda negdje premjeste
A i neznam čemu odstrel.Zar je oni nemogu stavit negdja u nešto za medvjede.Ipak,kao što si reko,oni su zaštićena vrsta
Naravno da ne treba čekati da medvjedica nekoga napadne. Samo sam mišljenja da ju ne treba ubit, već umjesto ubijanja treba ju omamit i premjestit negdje na sigurno, dalje od naselja. A što se tiče smeća, točno je da ga ima posvuda, naročito divljih odlagališta. Ljudi čak iz grada dođu u prigrad i puf..iskrcaju svoje smeće nama ovdje.= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
To bi bilo idealno rješenje, kad medvjedi nebi poznavali šumu bolje od ljudi. I kad bi se medvjedu dalo objasniti da se ne vraća jer inače je gotov. Nažalost, odvedi medvjeda kud god bilo, on će se opet vratiti natrag po hranu koju ne mora puno ni tražiti, a ni loviti.= Citat =:
Izvorno postao zabava
Ok, imala sam sad malo vremena dodala sam link na peticiju, pa ne treba ostavljati i potpisivati se na sajtu, već kliknite na peticiju
Hvala
Potpisano.
odo se ja obuć u medvjeđi kostim....pa ću šetat tamo po grobniku....pa možda mene eutanaziraju umjesto medvedice....al baš me briga bar ću znat da sam učinio dobro djelo:notooth:
a sad za ozbiljno.... zar ti stvarno misliš da ako su oni nešto nakanili napravit da će njih spriječit bilo kakva peticija?
oče vraga samo bezveze za badave vrijeme tratiš.....
i da se razumijemo i ja volim životinje i protiv svakog bespotrebnog ubijanja sam ali kad nešto nema smisla onda štaš za badave vrijeme trošit...:
Nisam stala samo na peticiji, ali ... o tome sada neću govoriti, Pa ako uspijem super, a ako ne :(