Koji je po vama bolji? Koji su im nedostaci a koje prednosti?
Printable View
Koji je po vama bolji? Koji su im nedostaci a koje prednosti?
E sad...
5500 je symbian, a W700 je dummy...
Prvo ovisi što želiš od moba... 5500 je funkcionalniji upravo zbog symbiana, dok je W700 "osiromašena" verzija W800...
5500 "+"
-symbian, veća rezolucija ekrana, tanji, uži, EDGE, otporan na prašinu i kapljice vode, Sports tracking (štoperica, kalkulator "koraka", koliko si kalorija potrošio), 3D motion sensor...
W700 "+"
- "lakši", bolja rezolucija kamere, bolja baterija, FM radio sa RDS_om, 256MB MemoryStick...
Što se slika slikanih sa mobitelom tiče, mislim da neke velike razlike nebi smjelo biti jer niti jedan niti drugi model nemaju AutoFocus...
Moj glas ide Nokiji 5500 :thumbup:
w710 je atraktivan multimedijalac,a 5500 "sportas" sa symbianom.mala prednost za 5500.
ma 5500 je bolja...simbyan,otporan na udarce,vodu i prašinu,neka sport opcija koja može dobro doći...moj glas za 5500 :)
da w710 ima autofokus dao bi glas za njega
5500 je symbian i mogucnosti su mu velike a uz to ga neces moc lako pokidat
Meni se 5500 ne sviđa, ma koliko cijenio Symbian. Za jedan smartphona, zbilja je ne-smartphone staviti identičan ekran s Nokije 6230i (da se razumijemo, ne kritiziram 6230i).
Pošto me je w300 jako ugodno iznenadio dok sam ga imao, kupio bih w700.:thumbup:
Ipak, na kraju nije sve ni u Symbianu!
Znači, kažete da je 5500 bolji po funkcijama. 5500 ima slabiju bateriju ,a to je po meni velik nedostatak! Koji ima bolji display?
Fizički je veći displey na W710, ali 5500 ima oštriji displey sa većom rezolucijom...
To sa baterijom nije ništa čudno... sve symb nokije dosta troše bateriju... :spin:
5500 ima veću rezoluciju ekrana tak da mu do daje neku prednost nad ekranom od w710i. Moj izbor bi bio 5500 zbog symbiana. :thumbup: