-
Nokia N91 i hard disk
Evo imam Nokiu N91 i nešto pošelo zezati, problem je u hard disku, upalim mob i na njemu ništa nema ni slika, ni filmića koje sam snimao pa ni pjesama... neznam u čem je problem... spojio sam mob s na komp preko USB-a umjesto da mi pokaže sve podatke koji se nalaze na mobilnom hard disku on meni prikaže to ovako http://img167.imageshack.us/img167/8...shot013mm0.jpg
molio bih pomoć, što učiniti??
hvala, pozdav!
-
Jesi probo formatirati hard... da možda nisi instalirao nekakvu aplikaciju, pa sve se poremetilo... :-/
ja bi na tvom mjestu formatirao hard, i mob, sa kombinacijom tipki... :-/
-
ja kad sam ju imo isto mi se dešavalo ponekad da mi opće ne pronađe hard al kad bi ga resetiro sve bi bilo ok.
-
Vjerojatno imaš stariji softver u svojoj n91. Čitao sam po stranim forumima da se ljudima baš slično događalo!
Pokušaj ga isključiti, uključiti, trebao bi se normalizirati.:thumbup:
-
Hm... malo mi je bed formatirati hard jer mi je žao videja i slika koje sam nasnimio a nisam prebacio na komp!
ja sam mislio da je možda neki kontak na mobu i hard disku poremetio....
probao sam stotinjak puta ugasiti i upaliti mob ali isto!
Imate možda kakvo još riješenje osim formatiranja? ako nebude drugih riješenja, prebolit ću Te slike i videje..... kad mi neče biti drugog načina... a što ako se dogodi da ja formatiram hard a on opet tak'?? jel postoji takav slučaj???
-
Ako ti se to pojavi i nakon formatiranja onda trk u servis.
-
tools-settings-phone-general-orig. phone settings vrlo vjerovatno rješava problem.
-
Evo upravo sam reserirao mob na tvorničke postavke kao što je Marko rekao, no ne uspjeva!
Uočio sam nešto, kad idem slikat onda mi piše ono da je preostalo više od 999 slika to znači da on sprema na hard disk, no ali kad idem na slike(u galeriju) ondje nama ničeg, nego odem u Alate i Upravljanje datotekama, prebacim se na hard disk ondje vidim one hijeroglife i folder slike u kojem se nalazi ta slika... neznam zašto onda nje nema u Galeriji, tako se događa s video zapisim i pjesmama koje snimim!
-
evo formatirao sam hard i sad radi sve ok, a one uspomene(slike i videje) ću valjda preboljeti...
hvala svima na pomoći :bunny:
-
Samo radi redoviti backup svega sa diska makar 1X tjedno i neće ti se ponovit da ostaneš bez uspomena.
-
Tako sam i ja ostao bez svih fotki i inih stvari kad mi je riknula MMC od 512MB.
Nikada prežaliti jer sam u mobu držao baš drage uspomene, ali što ćeš. Život ide dalje...
PS-zanimljivo, ali niti dan-danas još nisam napravio backup podataka s ove sad kartice, lol!
-
Malo smo u OT-u, jer je ovo tema za Symbian Nokia podforum. No da ja ne budem OT u ovoj temi, reci cu da sam i ja imao problema sa gubitkom slika i filmica i to ovo ljeto. Sva sreca sto sam imao laptop, pa sam imao sve slike osim zadnjeg dana.