našo sam punjač + 4 baterije, puni aa, aaa ineke jos mal manje. baterije su 2600mah, trebam za digitalac. dođe 90kn. Mrka BLUEBABY, dali netko ima što takvo i ak ima jel dobro ili neka kanta.
Printable View
našo sam punjač + 4 baterije, puni aa, aaa ineke jos mal manje. baterije su 2600mah, trebam za digitalac. dođe 90kn. Mrka BLUEBABY, dali netko ima što takvo i ak ima jel dobro ili neka kanta.
Sve zajedno dođe 90 kn?
Sudeći po cijeni vrlo vjerojatno se radi o kako ti kažeš SMEĆU.
Kvalitetne,punjive NiMh bat. AA bilo kojeg od renomiranijih proizviđača koštaju 25-40kn
komad(govorimo o snazi od 2500mAh ili jače)
tako da u kompletu sa punjačem ako se radi o imalo ozbiljnijoj stvari koliko sam ja vidio to ti košta oko 200KN.
Tek kad taj iznos odlučiš izdvojiti možeš očekivati nešto kvalitetno i trajno!:thumbup:
Ja ti to ne bi preporučio,ja sam kupio i punjač i baterije negdje za 450 kn(što je ipak malo previše) što ne kažem da bi ti ti trebo napravit.Zazmisli dali ti vrijedi digitalac za jako skupe baterije i punjač.Ja bih ti preporučio da to kupiš negdje za cca. 200-300 kn.Al malo pregledaj forum.Sigurno češ nać nešto
našo sam i sanyo 1700 mah za 100kn i Gp u hgspotu za 90 kn 2100mah. nesto od toga. neam vise para, ak ode za godinu dana (sanyo provjereno neće otic) ko ga j..... e da i onaj BLUEBABY je iz Kine;D ;D ;D ;D jos bolje. e da i ima ISO9001: 2000. (barem tak pise :))
varta "charge and go", genijalna stvar, baterije sa ugrađenim chipom, pune se najviše pola sata, redovito manje (15min po proizvođaću), a traju stvarno puno
4 baterije + punjač nekih 450kn:thumbup:
kao što rekoh. neam bas para. a 100kn je solidno. ak ode kupim nagodinu druge. nisam ni ja zaosto pa da ne znam sta je brzi punjač i da on dođe oko 400kn. ali neam tih para pa cu onda cekat 15h.
= Citat =:
Izvorno postao TITAN
Ne govorimo o nikakvoj prokletoj snazi nego o kapacitetu baterije! Napon,struja,snaga i kapacitet su 4 različita pojma.
Šta se punjača tiče nema smisla kupovat one od 300-400kn ako baterije koristiš samo u digitalcu i u prosjeku ih puniš jednom tjedno.
Ukoliko dnevno okidaš 50+ slika i punjive baterije koristiš za još koji uređaj onda ima smisla uložit u kvalitetniji punjač.
Ja sam prije godinu dana u jednom trgovačkom centru kupia kvarkov punjač za 70kn (baterije napuni u 2-3 stata,ima opciju pražnjenja i još neke detalje) i još 2 kvalitetnije baterije za 20kn komad i sve odlično funkcionira nakon oko 100 punjenja i pražnjenja. Neka značajnija promjena kapaciteta nije uocena :thumbup:
ma tako i ja gledam... ono ko ga j.... koristim ga samo za fotic. punio bi ga po kolicini mah nekih jednom tjedno, ouzda jednom u 2 tjedna cca. samo m ije mal bed sto sam ga naso na pijacu u mađarskoj pa mi nist ne garantir da ce radit kad dodjem doma, tj oce lika bolit zbog toga sto meni ne radi ili cu dobit pare...
Možeš i doma punjač i dvije solidne baterije za jedva 100kn a imaš i garanciju.
Moja preporuka je crni kvark http://www.kvark.hr/index.cgi