zanima me dali je 6234 zaljucana na vip i jesu li one na ''crno'' iz vana zakljucane ili ne?
Hvala !
Printable View
zanima me dali je 6234 zaljucana na vip i jesu li one na ''crno'' iz vana zakljucane ili ne?
Hvala !
One iz "vana" su brandirane na matičnu mrežu ovisno iz koje zemlje dolaze,pa ti zato preporučam Italiju,opće je poznato da kod njih bez obzira na mrežu mobovi nisi (90% slučajeva) lockani!:thumbup:
hvala :)
steta sto se ne mogu otkljucati :(
Mogu se otključati,ko kaže da nemogu,otključava ti ih lik u Beogradu (ko je u điru zna o kome se radi) ali naplaćuje 100EUR-a po mobu. i čeka se otprilike
dva tjedna------PA VIDI DALI TI SE ISPLATI.:thumbup:
Mislim da je 6234, bez obzira di ju kupio zaključana na vodafone... :-/
ipak je to verzija samo za njih... :-/
6234 kod Vodafone Italia provjereno nekodirana, u kompletu sa slušalicama 299,00 Eura
moze se otkljucati i u hr :)
u vip-u....cijena 498kn!
i ne samo on , to vrijedi za sve mobitele iz njihove ponude= Citat =:
Izvorno postao robee
I za sve mobitele je 500 kn???
da....al oni to tako rade da kad ti platiš... oni dobe kod od vipa koji ti onda ukucaju u mob.... tako da mislim da se ne gubi garancija al nisam 100% siguran.....nije to otključavanje ko kod unlockera.....nego onako kako mi inaće radimo bb4 nokie putem kodova:)= Citat =:
Izvorno postao konan1
joj sto je ckup taj brojchek :)
a glupo mi je prelaziti na vip kad simpu koristim godinama..tak da...
a zas uopće kupuješ taj 6234, kad je to ista stvar kao i 6233 koju već imaš?= Citat =:
Izvorno postao robee
a po meni i lijepši 6233 i nebrendiran od strane operatera
nije za mene )
svoju 6233 prodajem, i trebam kupiti jednu 6234 ali ne za sebe...
sebi jos ne znam sto cu...
Jesi čuo za prenosivost broja?= Citat =:
Izvorno postao robee
Da, može prenjet broj... ali je pitanje koliko mu se to isplati, tj koliko je ljudi koje on zove na 098 a koliko na 091 ??= Citat =:
Izvorno postao sms freak
No nećemo sad Off...
zamjeni maske s 6233 na 6234 i obrnuto
nece ici :)= Citat =:
Izvorno postao mirDA