Mislim se koji da uzmem od ova tri modela, citam reviewe ali nikako da se odlucim, nekako mi je najdrazi e900 ali opet neznam kako cu se priviknuti na tipke, nisam jos vidio mobitel uzivo pa neznam:spin:
Sto vi kazete?
Printable View
Mislim se koji da uzmem od ova tri modela, citam reviewe ali nikako da se odlucim, nekako mi je najdrazi e900 ali opet neznam kako cu se priviknuti na tipke, nisam jos vidio mobitel uzivo pa neznam:spin:
Sto vi kazete?
Ja bi dvoumio između D600 i E900... D820 bi tu nekako izbacio iz igre jer ima slabiju kameru od druga dva moba...
E sad, D600 ili E900...
Ja mislim da bi se odlučio za E900 jer je noviji model, meni osobno je atraktivniji... A na tipke se vjerojatno nije teško naviknut, samo treba malo vremena...
Ja bi se odlučio za E900 :thumbup:
Također, dajem glas za E900 :thumbup:
e900 je nekako najkompletniji,meni i najljepsi.
Onda cu vjerovatno uzet E900, a recite mi jos kakva mu je baterija i dali se recimo moze otkljucat u dzepu, mislim zbog onih tipaka?
Nemože se sam otključat jer se zaključa tipkovcina kad ga sklopiš,al moj glas ide ipak za D600:comp:
Dok je slide zatvoren na E900 odnosno dok je mob zaključan, otključavaš ga tak da pritisneš tipku za paljenje/gašenje moba (nalazi se s desne strane) dva puta...u džepu ti se na taj način sigurno neće otključati jer je ta tipka malo gurnuta u kućište, tako da ga možeš otključati jedino kad je baš pritisneš dva puta :thumbup:
A baterija kakva je i dali je mobitel brz ?
Za E900 bi se ja odlucio mob koji imam.
Baterija ti traje 1.5,2 dana kad koristis kameru,mp3 itd.
Jedina stvar koja me živcira na E900 je kaj ti gori pozadinsko svijetlo dok puniš mobitel (ali to je i drugima tak, što znači da je očito normalno), ali mob se brzo napuni (za nekih pol sata-sat vremena) tak da se može proći prek te gluposti...inače, mobitel je zakon, nemam drugih komentara na njega :thumbup:
preporućam e900 , upravo sam ga uzeo i ostavio mi je bolji dojam nego d600 , pogotovo taj klizni mehanizam
Aha znaci tako, odlicno onda:thumbup:
A jos me jedna stvar zanima dali na njemu ostaju otisci prstiju po masci ?
Kod mene ostaju otisci prstiju.:-/
a ostaju , al ništa strašno
Ma i meni su ostali otisci...:-/ ALi nije me bilo briga jer sam ga i cistio i mazio i pazio etooo... Sve u svemu je E900 zanimljiv mobac od Samsunga..:thumbup:
Po mome misljenju je E900 bolji od cokolade i to dosta bolji...design je cista..5etica
e900 je dosta bolji od cokolade,to su potvrdili mnogi korisnici
ja bi uzeo e900 ali imat ces malih problema sa privikavanjem na tipke
Kaj se nemoze namjestit dal da gori svjetlo za vrijeme punjenja? D600 ima opciju dal da je svjetlo priguseno ili ugaseno dok se mob puni...= Citat =:
Izvorno postao El Niño
= Citat =:
Izvorno postao BM0021
izgleda da nemože , stavio sam ga da se puni cjelu noć i svjetlo je bilo non stop upaljeno :-/
Glasujem za D600 već 4 dana ga nisam punio stalno saljem poruke razgovaram i još ima dvije crtice,D600 preporučujem
Na d600 je to pod postavke displaya, pozadinsko svjetlo. Tamo je jedna od opcija svjetlo tijekom punjenja, moze bit priguseno i ugaseno. Pogledajte, mozda ima...
Nema, 100% provjereno, to svijetlo se jednostavno ne može isključiti :-/
Nemaju korisnici kaj za potvrditi, samo treba baciti oko na specifikacije oba moba i usporediti ih...E900 je bolji u gotovo svim segmentima oeim u integriranoj memoriji (ali E900 ima utor za kartice)...= Citat =:
Izvorno postao zmija
Gle mislim da bi se dalo na dvije mogucnosti ne ugasit ali potisat... Stvar je u samom programu..= Citat =:
Izvorno postao El Niño
Kad budem saznao kako budem definitivno javio...!!!
Ali mislim da to svijetlo i nije neki problem, jer se mob i s upaljen svijetlom napuni kroz pol sata-sat vremena, a baterija mu traje 3 dana bez problema, možda i malo duže...