koji je mobitel bolji od ova dva ja imam v3 ali sam cuo da je v360v bolja u funkcijama od v3 zato raazmisljam da si kupim v360v umijesto ove v3 sto imam
Printable View
koji je mobitel bolji od ova dva ja imam v3 ali sam cuo da je v360v bolja u funkcijama od v3 zato raazmisljam da si kupim v360v umijesto ove v3 sto imam
V360 definitivno.
prednost v360 je sto ima utor za kartice.
Također dajem prednost V360...
Ima utor za kartice, EDGE i bolju bateriju (bar po specifikacijama)...
Jedino, ali jedino ako patiš na dizajn, onda V3, ali je pomalo več isfuran... :-/
V360v ima i bolju kameru (1.3 MPix), naspram V3 (0.3 MPix), kaj ne?
jok...= Citat =:
Izvorno postao El Niño
oba imaju VGA kameru (640x480pixela)... znači imaju istu kameru... :spin:
Da, zaheb, očito sam nekaj malo pobrkao...sad sam vidio da i V360v ima VGA kameru... :-/
Stvar je vrlo jednostavna. Mogućnosti v3 su gotovo iste kao na v360 (osim iTUNES-a), samo što v360 ima utor za microSD kartice. To mu je veliki plus.
Ako te pati dizajn, onda v3.:thumbup:
uzmi V3, definitivni jedan od najljepših mobitela ikad......
A karticu i tako ne koristiš tako intenzivno da bi ti bio potreban v360.
v3 -dizajn, tanak:thumbdown
v360 - mp3, proširiva memorija, video i sve ostalo:thumbup:
uzmi v360v,sam se riješi vodafon menia,jal je ružan i bezveze,ak ga ima.Inače kolko sam ja cul v3 se puno kvare,a i cura mi ima jednu pa ima stalno problema sa njom.
Uzni v360 definitivno je bolji od v3,imao sam ja i bio sam prezadovoljan u odnosu cijene i dobivenog,baterija mu dugo traje možeš dodati micro sd kartice koje nisu preskupe od 512mb koštaju 156 kuna,i odličan zaslon,V3 je za poslovnjake
Meni je V3 puno bolja! Jedino ako mislis slusat mp3 onda naravno v360...
v3 = bolji design, baterija je OK ako ne razgovaraš puno
v360 = baterija bolje drži, ima proširivu memoriju (mp3, filmići, slike i tako to)
Ja sam, sa svojih 10 minuta razgovora dnevno (ako i toliko) kupio v3. Ionako se vozim autom i MP3 player mi baš ništa ne znači (a imam i iPod, tako da...)
Po meni, odluči da li ti treba duža baterija ili će ti i ova kraća bit i dovoljna, te koliko ti znači dodatna memorija.
Ja bi radije V3 bez obzira što ne podržava memorijske kartice. v360v je teška plastikurija a v3 ozbiljan telefon kvalitetne izrade.Jedino ga nebih uzeo bez garancije jer sam cuo da su cesti problemi sa flat kablom.
Ma ne kvare se tolko V3 kolko ih sprčkaju sami korisnici kad dobiju kabel s mobom.
Ja sam imao 8 komada kroz zadnjih godinu dana i sve do jedne su bile odlične. Tu jednu je vlaga zeznula.
motorola samo zbog memorije ali nebi ti od ova dva preporucio nijedan
Bez obzira koliko plastičnija V360 bila od V3, opet bi uzeo V360 jer ima utor za memo kartice, na na V3 mi smeta ono "zujanje" koje se čuje u donjem dijelu moba (dole oko mikrofona)... :-/
Ja ti ne bih preporučio niti jedan - V3 jer se kvari često - ne pričam bez veze nego sam se uvjerio da ljudi nedugo nakon kupnje imaju problema s njim, a V360 ti ne preporučam zbog toga što je kućište izrađeno od šugave plastike. Imam ga kraće vrijeme i već imam neku ogrebotinu iako ga ne nosim u džepu sa ključevima ili slično tome. U usporedbi sa K700 kojeg imam već skoro dvije godine i nije se nigdje ogrebao u istom režimu korištenja to je katastrofa - jer zaista ga nosim u džepu jakne ili traperica i za sada je pažen čak i više nego K700. I iritantno je što se na toj crnoj sjajnoj plastici izrazito vide packe - koliko god ga brisao stalno je packav - čim ga primiš u ruku ostaje otisak.
Pozitivna strana V360v je zaista izdržljiva baterija i USB konektor. Ali inače me mobitel razočarao.
Memorijska kartica je plus ali bih to naveo uvjetno jer je toliko sitna da nakon što ju jednom izvadiš i staviš natrag vjerojatno to nećeš poželjet radit jer je jako nespretno i trebaš imat nokat malo duži da je utisneš u utor jer je pretanka i teško se umeće i vadi - ali to bi naveo kao minus za svaki mobitel koji koristi micro sd umjesto mini - na mobitelima debljine V3 vidim opravdanje ali na V360v koji je bucmast preklop mogli su staviti mini sd utor jer ima mjesta. Ali možeš preko usb-a prebacivat pa je ne trebaš vadit.
na strani v3 jedino je dizajn al po meni je mob bezveze... v360 definitivno
bolji je v360v , ali dodaj još malo novca i kupu SEk750i
onda je dobra i V1075.
kako misliš?= Citat =:
Izvorno postao zmija
radi se o 3g telefonu sa odlicnim ekranom i prosirivom memorijom pa je mozda i bolji izbor od v360.
istina , ali koliko sada košta taj mob= Citat =:
Izvorno postao zmija