u tarifi 150. i koliko dodje neka postena sd kartica recimo 1gb?
hvala:spin:
Printable View
u tarifi 150. i koliko dodje neka postena sd kartica recimo 1gb?
hvala:spin:
ako misliš sljedeće dvije godine imat 098 onda se isplati
http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=11570
ispalti se ako misliš uzimat pretplatu onda da , ali samo zbog toga ne(bar ja nikad nebi uzeo).... jer ipak je riječ o 24 mj vezanja za ugovor.....
ionako sma vec dugogodisnji predplatnik nece biti neke promjene:kitty:= Citat =:
Izvorno postao mobman
Pa ako si dugogodišnji pretplatnik, onda ti se isplati...= Citat =:
Izvorno postao Brut
A miniSD od 512MB imaš u Feniks-Kompjuteri za 126Kn... Po meni dobar kompromis između cijene i veličine kartice...:thumbup:
Ništa se ne isplati uzimati na čak dvije godine, jer je razlika u cijeni između 12 i 24 mjeseci svega 200-300 kuna... Ovo sam ponovio već milijardu puta...
Sad baš i nije razlika u cijeni 100-200Kn kako je obično znala biti...
U t-mobu su srozali cijene uređaja ako ih kupuješ na 2 god...
Sada je razlika, recimo u tarifi 60, za 6280, nekih 500Kn... a to i nije baš malo... :-/
Ali opet ovisi koliko dugo misli čovjek koristiti taj uređaj... Ako ga ne mislim mijenjati 2 godine, onda mu je to OK...
Ja koristim t-mob, već nekih 3-4 godine (pretplatu), i kad bi našao neki mob koji bi znao da nebi mijenjao naredne 2 godine (recimo N93 :rolleyes: ), produžio bi ugovor na 2 godine bez beda, samo da kupim mob što jeftinije... :spin:
No Back on topick...
Na produženje jest, ali novi ugovor nikako... Mada, ionako nikad ne bih uzimao ugovor na tako dugo razdoblje, pogotovo kad znam da ću uređaj promijeniti u roku od 6-9 mjeseci... A tako je i sa većimo ljudi sa ovog foruma... A da se obvezuješ na 24 mjeseci zbog nekakve trenutne uštede... :-/
OK to stoji... ja isto u zadnje vrijeme dosta često mijenjam mobove...= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Ali ima ljudi koji koriste isti mob 2-3 godine, i koji nisu tako zahtjevni da bi mob mijenjali svako malo... Takvim ljudima se isplati kupiti mob na 2 godine...
i da pritom koriste pretplatu i ne misle mijenjat....da slažem se= Citat =:
Izvorno postao Ico
Ako su sigurni da će moći iduće dvije godine plaćati 162+ kn mjesečno... Ili barem prva četiri mjeseca, pa se spustiti na nižu tarifu...= Citat =:
Izvorno postao Ico
jeste zakomplicirali, stvar je u tome da sam predplatnik ovako i onako, tj, ionako bih ostao to naredne 2god, taj uredjaj po povlastenoj cjeni je samo bonus:) pitanje je u biti bilo jel taj uredjaj valja cemu ili da uzmem nesto drugo cijenom gore dolje nije toliko bitno.
valja uredjaj, imas ovdje vec pisano o njemu
Imaš u Feniksu i karticu od 1 Gb i dođe ti oko 220kn, ne znam točno...idi na www.feniks-kompjutori.hr i vidi :thumbup:
mob valja, uzmi ga za te novce
uzeo, solidan uredjaj:thumbup:
na crno ili u t-mobile ponudi?= Citat =:
Izvorno postao Brut
tmobile, 600kn, ugovor 24mj.= Citat =:
Izvorno postao marq