može li mi neko reči dobru stranu za skidanje igrica i muzike, a da nema virusa.
ja skidam pomocu eMule-a , ali to ide jako sporo...
ako mozda netko zna..
Printable View
može li mi neko reči dobru stranu za skidanje igrica i muzike, a da nema virusa.
ja skidam pomocu eMule-a , ali to ide jako sporo...
ako mozda netko zna..
molim vas pomozite:-/
kao prvo temu si trebo u računala pod igre postaviti,a kao drugo ja nikad nebi igre skido preko nekog p2p servera jer ko zna kada će se prekinuti,evo ti neka str. i nemoj postavljati iste postove opet molim vas molim vas jer će ti neko već odgovoriti . phazedll upiši u google
kao prvo temu si trebo u računala pod igre postaviti,a kao drugo ja nikad nebi igre skido preko nekog p2p servera jer ko zna kada će se prekinuti,evo ti neka str. i nemoj postavljati iste postove opet molim vas molim vas jer će ti neko već odgovoriti . phazedll upiši u google
e da i sada sam tek vidio da imaš str. u svom sigu što prije ju makni dok ju nije neki od modova vidio pa će te bananirat,nesmiješ svoje str. stavljat u sig,pročitaj pravila malo.
oprostite nisam znao.... mozete ju premjestiti u podforum racunala?= Citat =:
Izvorno postao S.Silva
i ono sa phazedll nisam shvatio.
napisao sam na google i nasao nekak av forum i tip je stavio link stranice.
idem na to i tamo na download games mi se pojavljaju linkovi za skidanje sherawere igra (krivo sam napisao, mislio sam na demo igre)
odi na....
www.torrentreactor.net
www.thepiratebay.net
ili na ovu...
:thumbup: uzivaj
www.getjar.com
To je za igrice.
Ova tema je propust prijašnjih moderatora, za ovo inače postoji podforum Igre pa ću je zatvoriti.
shumo i marko67: vaši postovi su premješteni u sljedeću temu pa tamo možete nastaviti pratiti:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=7517
mario92: taj link se odnosi na igre za mob, a njima očito treba za PC ;)