Sto uzeti izmedu ova dva mobitela?
Kakva su vasa iskustva sa istima?
Koji radi bolje fotke?
Hvala
Zaboravih jos pitati : kakvo je efektno trajanje baterije kod ove dvije nokie??
Printable View
Sto uzeti izmedu ova dva mobitela?
Kakva su vasa iskustva sa istima?
Koji radi bolje fotke?
Hvala
Zaboravih jos pitati : kakvo je efektno trajanje baterije kod ove dvije nokie??
6680 ti je manja i ima bolji ekran mislim da su ti to jedine razlike :thumbup:
Nije samo to. 6680 ima i prednju kameru za video pozive, bljeskalicu i aktivno stanje čekanja, ali je 6630 malo brži.= Citat =:
Izvorno postao saniboj
Baterija ovisi od mobitela do mobitela. Nekima baterija traje dan-dva dok nekima možda izdrži i do tjedan dana (uz slabije korištenje)
Fotke su iste 1,3mpx relativno kvalitetne u odnosu na druge 1,3mpx, Symbian Os isti, moja iskustva su da je 6630 malo nezgrapan za držanje u ruci, dizajn bolji kod 6680, moja preporuka ako nađeš 6681, sve isto ko i brat 6680 osim što nema umts kameru koja ti ni netreba, relativno jeftinija i rjeđi model.= Citat =:
Izvorno postao mach
6630 je puno jeftiniji ali ja bi preporucio 6680 jer mi se vise svidio a mislim i da je brži(nisam siguran)
Ja bi se odlučio za 6680 jer je noviji model, ima prednju kameru, ima blic za zadnju kameru i pokolpac...
Bez obzira što sam koristio 6630, odlučio bih se za 6680... Ipak je noviji mob, makar je možda malo sporiji...
Moj brat je koristio 6680 i 6630 i bolje se pokazao 6680.
6680, nema dileme
Koristio sam oba, i razlike su zanemarive (256k ekran, video call kamera, blic i active standby kod 6680). Uzmi 6630, a ako nadjes povoljnu 6680 (koja je max. 200 skuplja od 6630) uzmi nju.
razlika je otprilike 1 godina. pa valjda nokia nije nazadovala u toj godini nego je išla naprijed.:thumbup: a razlika u vanjštini je kao mala:rolleyes: ? pa samo razlika u displeju je kao SE-Z530 i SE-K750i. neću dalje , ionako ne mogu biti nepristran. ajd , SE-P900 i P910. nemojte svašta pričat:thumbup:
jel neko od Vas koristi Video pozive?
Malo nas koristi video-pozive. Pokrivenost je još uvijek užas jedan! Baš sam prije 2 dana putovao iz Zagreba, 3G signala nestane odmah čim se prijeđu kućice u Lučkom (VIP-ov 3G signal).
Ja sam također posjedovao oba mobitela, prvo 6630, i još uvijek 6680. Po meni, razlike su stvarno minimalne. De facto pa bih ti savjetovao-kupi onaj koji za tebe ima bolji dizajn, jer softverski su 95% slični.:thumbup:
Razlika je 4.5 mjeseci. Display je isti (razlika u bojama je kozmetička).= Citat =:
Izvorno postao AutoXpert
je kozmetička 65K i 256K?
Da, kozmetička je, totalno beznačajna za krajnjeg korisnika. Običan marketinški trik. Imao sam oba mobitela, i to dugo, pa mislim da to mogu tvrditi. Tek ekrani sa 16 milijuna boja (kao moja E61) donose vidljivu razliku.= Citat =:
Izvorno postao AutoXpert
ok , onda ću ti vjerovat na riječ :thumbup:
6680:thumbup: 6630 je malo slabija
brat je imao 6680 i bio je zadovoljan :thumbup: kamera je ok, ima bljeskalicu, 64mb karticu, relativno je brz, ekran je velik, baterija traje otprilike dan, dva (moj buraz je dosta visio na telefonu i tipkao sto poruka dnevno), imaš dosta softwera za njega...