zasto mi nece u smartmovie-u pokrenut avi koji konvetiram.. kaze strana datoteka.. i kad idem na rescan file ne nadje mi nista.... radi se o e60
Printable View
zasto mi nece u smartmovie-u pokrenut avi koji konvetiram.. kaze strana datoteka.. i kad idem na rescan file ne nadje mi nista.... radi se o e60
Nece zato kaj ima vise vrsta avi fileova il tak nes i mene je to zezalo il kad ti lik slozi file od 380mb;D al potrebno je nac neki najjednostavniji program kao npr. http://www.freewarefiles.com/program_6_226_21686.html
skini si to convertaj i sve bu ti radilo
:thumbup:
ja konvetirao u SmartMovie Converteru... pa trebalo bi i tak radit ne??
edit: sad sam probao u tom prog i opet nista
Probaj si ovak nis te ne kosta a gotovo sam 100% siguran da ce ti tak radit a to s tim smart movie converterom bi trebalo radi al nisam radio s njim eposto g anisam niti skinuo (nes se zeznulo i duga prica) uglavnom ovo ti je mali program i onak full jednostavan probaj ...
je jednostavan al ne dela :rolleyes:
jel treba mozda codec za mob
Jesi kod instalacije stavio da imaš 6600, tj. Symbian 7.0?
A jesi li probao taj "filmić" koji si konvertirao u SmartMovie-u, na mobu reproducirati u SmartMovie-u... Jer mislim da bi trebalo raditi...
Da, na to treba isto obratiti pozornost!= Citat =:
Izvorno postao domy_os
Neznam kka tebi ne dela a svima dela...= Citat =:
Izvorno postao nino
Mozda nisi skuzio kak se radi...
:-/
Radi se o e60.. Konvetiram filmic u smart... I prebacim ga na mob.. I kad udjem u poruke do otvorim filmic kaze mi da je nepoznati format... A kad udjem u smart.. na mobu i odem na rescan files ne nadje ga uopce... koristio sam i prije smart na drugim telefonima al mi se ovo nije nikad desilo
Prvo spremi negdje taj film pa ga onda otvaraj.
pa nemogu ga spremit kad nema te opcije... ima move to folder.. al nece ni onda...... stvarno ne kuzim
xvid codec koliko me secanje sluzi :)= Citat =:
Izvorno postao nino
da je treba xvid codec sad sam pogledao (slucajno nasao)
al kaj je najbolje ja ga nisam stavljao prebacivao niti ništa sam se stvorio:-/
onaj converter kaj sam ti dao stvarno neznam kaj ne radi jel kad ides u convert moras tam diti je bijelo stavit divx:-/ neznam kaj si mogo fulat:-/
i probaj sa kablom prebaciti mozda uspijes pokrenut iz galerije ;D
glupi problemi se glupim rjesenjima rjesavaju:thumbup:
ma radi meni konverter al kad prebacim na mobu mi ne radi....
di da nadjem xvid za mob??? ili je isti ko sa pc-a
Nema veze da li je DivX ili XviD, meni rade oba formata.
Jesi probao instalirati novi DivX player za Symbian? Našao sam ga nedavno i odlična je besplatna alternativa SmartMovie playeru.
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=434309&postcount=54
Meni se baš i nije pokazao takvim, vrti filmove katastrofalno sporo, 5-10 fps...
Ovo je nova verzija sa ispravljenim bugovima,nebi ju ni postavljao da kod mene ne radi besprijekorno.
Za takve stvari koristi neki file manager, npr. Y-Browser.= Citat =:
Izvorno postao nino
Iz inboxa copy-paste u folder koji zelis.
Jel i za njega treba konvertovati klipove i filmove ili pusta sve avi formate?I kako se subtitle resava u tom playeru?= Citat =:
Izvorno postao sms freak
codec ima zasebno na dotsisu i kad ga instaliraš (čak neki codec pack tako neš) radiće ti....meni na 3230 nije radilo dok nisam instalirao taj codec...
probao sam i sa divx playerom ver o.83 i opet nista. Na 6680 cim sam prebacio filmic na mob i udjem u poruke i stisnem na nj. odma bi ga otvorio sa smartmovieom... o ovom slucaju imam instaliran i smart i divx player i kad u porukama stisnem na filmic javi da je format nepoznat... dok demo iz smarta cita makar je avi file.... jako cudno i jako me zivcira.... nemre da ne radi kak je moguce!!!!??????
jel ima ko neki drugi sm converter pa da probam s njim moj je 2.72
- i di da skinem tocno divx codec za mob
Ma ne valja ni ovaj novi DivX player, slika zapinje u 3 pm... U SmartMovieu zapne tu i tamo.
Nino, ajde ti nama reci postupak od A do Ž pa možda skontamo u čemu griješiš.
prvo sam instaliro smartmovie i onda sam u smartmovie konverteru v.2.72 prebacio neki filmic u avi i potom ga preko bluetootha prebacio na mobitel.. kako dodje putem poruke, uso sam unutra i stisnuo na to sta sam poslao i onda mi javi "unkown file format" pa sam instalirao i divix player i opet nista... kad udjem u sm i odem na rescan files ne nadje mi to sto sam poslao... a ove demo filmice iz sm mi normalno cita.. pa ko je tu lood .. koristio sam se s smartom vec milijon puta na drugim mobitelima....
Spremi sve video datoteke iz Inboxa u folder Video na mem.kartici pa probaj opet rescan.Restartaj telefon i pokreni player pa vidi dali radi bolje ili ne.