Dobio 6070 za 0,91 kunu (VIP na 24 mjeseca). Mobač je OK, može opaske znalaca (koji plus ili minus?). Hvala!
Printable View
Dobio 6070 za 0,91 kunu (VIP na 24 mjeseca). Mobač je OK, može opaske znalaca (koji plus ili minus?). Hvala!
meni je ekran los , ima stvarno malo memorije , ali ima radio i baterija traje poprilicno pa neka ocjena bi bila 3.
prava nokia,ali mizerna memorija(2,8mb slobodno)jako kvari dojam.ja bi je izbjegavao.
za današnje prilike premalo memorije osim ako ti treba samo za poziv i sms
Po meni bi nedostatci bili: ekran, malo memorije i lošija kamera (ako se nevaram VGA)... :-/
Dobro, kad bi mob imao bar više memorije (ako nema card slot) bilo bi u redu...
Slažem se sa sonyck_om... Ako ga prvenstveno misliš koristiti za pozive i SMS-ove, onda je mob ok... :spin:
fon je cisto OK :)
ako te ne zanima stalno mijenjanje tonova onda je sve pet...soft klasican nokiak, nije jako spor... kamera?! zar treba obracati paznju na nju?! i tako nije dobra ni u jednom mobu ;D
jedini ozbiljan nedostatak je memorija, da su stavili barem 30-ak mb...
no taj fon je i pravljen za NE zahtjevne korisnike!
[QUOTE=robee]fon je cisto OK :)
zar treba obracati paznju na nju?! i tako nije dobra ni u jednom mobu ;D
QUOTE]
lol kad bolje pogledas istina;D
jeste za nezahtjevne korisnike,ali zasto onda staviti podrsku za mp3,a ima 2,8 mb memorije.potencijalnog kupca ce to jako razljututi kad shvati da nema mjesta ni za jednu cijelu mp3-cu.:-/ :-/= Citat =:
Izvorno postao robee
stavljena je podrška za mp3 tako da se može staviti dio pjesme u mp3 formatu na mob kao zvuk zvona... jer dio pjesme od 30ak sekundi je cirka 0.5MB... :spin:= Citat =:
Izvorno postao zmija
to je realno ipak mob za korisnike koji upućuju pozive i sms-ove, a vjerojatno si snime 2-3 melodije u njega i te koriste, a korisnici koji žele multimedijske sadržaje ga ipak ne mogu uzeti u obzir..........
ma znam,ali svejedno je premalo.npr: k310i ima 15mb,L6 12mb,k510 24mb i svi su nize cijene.u 6070 stavis 3-4 izrezane mp3-ce,nekoliko fotki i gotovo...= Citat =:
Izvorno postao Ico
super mobitel za one koji nisu tako zahtjevni korisnici:thumbup: