Instalirao sam program PocketMAX[1].PhoneAlarm.v1.11. i ne radi mi bluetooth. Mogu se spojiti sa ostalim uredjajima preko bluetootha i mogu slat podatke, ali ih ne mogu primat. Jer zna tko nesto o tome?
Printable View
Instalirao sam program PocketMAX[1].PhoneAlarm.v1.11. i ne radi mi bluetooth. Mogu se spojiti sa ostalim uredjajima preko bluetootha i mogu slat podatke, ali ih ne mogu primat. Jer zna tko nesto o tome?
napisi malo koji model uredjaja itd.
Moraš ići settings--->connection tako nešto 100% bez obzira koji je uređaj i traži po bluetooth settings ili beam.
Uglavnom stvar koju moraš naći je Recieve all Incoming Beams i to upaliti.
To ti je isključeno jer se tako štedi baterija. Zato možeš primati sve ali nemožeš slati podatke
Ovo "Recieve all Incoming Beams" vrijedi za IrDA a ne za BT.= Citat =:
Izvorno postao Skyward
Ti misliš da ode na SETTINGS>CONNECTIONS>BLUETOOTH>i staviti kvačicu na "make this device discoverable to other devices".
Ne, opet si krivo shvatio, on može slati ali ne može primati.= Citat =:
Izvorno postao Skyward
Sorry, nisam rekao da imam Vario....
Thx Skyward...radi :thumbup:
Uglavnom, kad instalirate taj program morate ukljucit u settings\connections od varia Beam - recieve all incoming beams da bi mogli primati podatke preko bluetootha.
Otkrio sam toplu vodu ;D
E sad mi fakat nije jasno.
Govoriš o BT a kasnije pričaš o settings-ima za IC.
Ali uglavnom vidim da si nešto iskemijao pa ti radi ;D
= Citat =:
Izvorno postao tin_zgb
zadnja verzija je 1.56.1 (build 80). Instaliraj si nju jer prijašnje verzije imaju puno bugova.......
vrijedi za IC i BT samo su nespretno nazvali.....;D= Citat =:
Izvorno postao observer
Vidiš da sam čovjeku dobro rekao, znam o čemu pričam jer imam Compacta i ista je stvar na Variu. :):):thumbup:To se podrazumjeva za oba načina prenosa podataka baš zbog toga da štedi bateriju a ne da uređaj stalno očekuje da treba nešto primiti ili naći= Citat =:
Izvorno postao observer
Ah damn, da, ipak ste u pravu.= Citat =:
Izvorno postao particle
Da bi drugi prepoznali tvoj uređaj preko BT treba ti biti označeno "make this device discoverable to other devices", a da bi mogao nesmetano primati bilo preko IC-a ili BT treba biti označeno i "Recieve all Incoming Beams".
Imao sam neki program za BT uz kojeg to nisam trebao imati uključeno.
Sada kada sam ga maknio i vratio sve na tvorničke postavke vidim da ti ipak treba biti i ta opcija uključena da bi mogao primati na BT.
I'm such a child ;D