evo upravo cuo reklamu na radiju
Printable View
evo upravo cuo reklamu na radiju
Mislim da je to mukte do 01.02.2004. nisam skroz siguran. Nemam namjeru to koristiti, jer mi ide na živce kad dobijem nečiju "sekretaricu" draže mi je da dobijem ništa.
Moja majka dobila obavijest na mob.Meni ništ nisu poslali,al ne planiram ni koristit.
ŠTA SE TO DOSAD NAPLAČIVALO? majke ti...
Pa zar nije? Ne znam, nisam koristio.
1.22kn/min
je, pljackali su... to je bio jedan od rijetkih minusa naspram crkoneta dugo vrijeme...
...je,je,vrag je u pravu...
uh kolko sam ja tu para onda bacio...
A kad to na Simpi nisu naplaćivali preslušavanje sekretarice?= Citat =:
Poslao: vrag
je, pljackali su... to je bio jedan od rijetkih minusa naspram crkoneta dugo vrijeme...
koliko ja znam cronet ne naplacuje preslusavanje sekretarice, i to vec duze vrijeme... za simpu ne znam...
...ja sam svoju sekret-aricu isključio još prije dvi godine...
HTmobile preslušavanje ne naplaćuje Cronet korisnicima, dok Simpa korisnici plaćaju 1,20 kn/min.
...a kakva će biti praksa na VIP-u hoće li za sve biti mukte ili selektivno?
(zbilja a tko to još koristi)
ma ***** im to nije za stalno nego do 1.2
ja imam pretplatu i meni na mjesečnom računu piše Vip sekretarica 24KN (ili tako nešto)..... pa jeli se može isključiti to?
ja sad kad sam uzela novi broj imam besplatnu sekretaricu do 06 mjeseca....= Citat =:
Poslao: miško
Mislim da je to mukte do 01.02.2004. nisam skroz siguran. Nemam namjeru to koristiti, jer mi ide na živce kad dobijem nečiju "sekretaricu" draže mi je da dobijem ništa.
na koju foru???
Ma blazeni sony cmd-Z5... :thumbup:
Pa sada je sekretarica besplatna svima VIP korisnicima do 6. mjeseca i još su uveli i informaciju o broju pozivatelja prije preslušavanja poruke.