Dakle, nakon 15-ak poruka koje imam mi počne javljati da je memorija pri kraju, mada imam oko 70 MB interne i one druge :) memorije. A mobač je nov tako da nemam ni mjuze ni fotki, ničega. O čem se radi? :-/
Printable View
Dakle, nakon 15-ak poruka koje imam mi počne javljati da je memorija pri kraju, mada imam oko 70 MB interne i one druge :) memorije. A mobač je nov tako da nemam ni mjuze ni fotki, ničega. O čem se radi? :-/
radi se o tome da je kapacitet memorije za PORUKE vrlo mali .
Moraš editirati seem(upravo tražim koji) da ti poruke sprema na mobitel,ne na SIM.pričekaj malo.= Citat =:
Izvorno postao ManonLescaut
evo moraš editirati ovaj seem: 0032_0001 offset 40 bit 6 (0-spremanje na telefon; 1-spremanje na SIM).
Covjek je nov na forumu pa najvjerojatnije nezna sto je seem.
Ovde ti je sve objasnjeno
Seem edit mini tutorial
= Citat =:
Izvorno postao Tome
I bogmeć ne znam :-/
Ali učim...
Hvala na savjetima.
Jel mi može netko objasniti ZAŠTO je to tako, jer mi to nikak nije jasno, pa moja krntija od Nokije je mogla spremit 150-ak i nakon popunjene SIM memorije je AUTOMATSKI, sama, bez ikakve pomoći ;D prešla na memoriju telefona.
Nisam siguran ali v3i bi vec trebao da ima ovu opciju
http://img508.imageshack.us/img508/2838/screen1sz5.png
( Messages > menu > Message Setup > Text Msg Setup > Store To:
(SIM/Phone) )
ako nema onda probaj seem 0032_0001 / offset 9A / bit 1: (1-on,0-off)
koji na kraju seem? Meni se ova dva predložena čine različitim :rolleyes:
A što se tiče setupu u telefona, ja uopće nemam neki SMS setup nego samo za MMS (što me isto čudi).
Ako hočeš ja ču ti editirati te seem_ove samo mi ih pošalji(preko MSN_a ili ih uploadaj na rapid i pošalji mi link).= Citat =:
Onaj sto ti je Ghost Face napisao je za automatsko prebacivanje poruka na sim ili telefon,ovaj sto sam ti ja nipisao je biranje u telefonu koji hoces..A sto se tice ovog drugog moras imati i nije sms setup nego text message setup= Citat =:
Ja sam imao preko 50 poruka na mobitelu pohranjene i nisam imao nikakvog problema ! Možda se to tebi događa zbog starog firmwarea .