snimao sam i slikao cijelu večer i mob mi se samo ugasio.Pokušao sam otvorit mem karticu i nisam mogao. Traži da ju formatiram. dali mogu nekako spasit podatke?
Printable View
snimao sam i slikao cijelu večer i mob mi se samo ugasio.Pokušao sam otvorit mem karticu i nisam mogao. Traži da ju formatiram. dali mogu nekako spasit podatke?
Probaj sa čitačem memorijskih kartica na kompjutoru.
Pojasni...
trebas citac mm kartica,u njega ubacis mmc i on ti ocita sve s nje
nije bas ni to uvijek uspjesno vrlo cesto kom nece da prepozna podatke koje mob pravi ali cinimise dasam jednom gledo na tv program koji pomaze i pomocu njega to sve lakse ide cak i kad izbrisemo snimke ali bez da preko toga nove snimimo opet ih mozemo povratit bilo je to prije neki mjesec dana kad sam slusao pasam zaboravio kako se program zove
Probaću s tim. Uglavnom kad pokušam otvorit karticu piše da kartica nije formatirana...
da ne otvaram novi topic, tu cu pitati :)
jucer sam dobio jednu N6280 i sljedeci je problem;
gasi se sama od sebe, u roku od 2-3 sata se ugasila jedno 5 puta :(
samo se zacrni ekran i ugasi se :(
najcesce kad se prcka po meniu... nije do baterije posto je baterija bila "zelena"...
inace mob je dekodiran sa ne znam kojeg trzista posto je na tipkama imala neke cudne znakove (crtice) uz normalna slova...
dali netko zna mozda u cemu je problem ili je netko imao slicnih iskustava??
mobitel sam vratio prodavacu i sutra trebam dobiti drugi, ali me zanima ipak... (u slucaju da se ponovi i sa drugim)
= Citat =:
Izvorno postao _ivo_
ne bi znao šta mu je, vjerojatno bi trebao do mobisa da ti promijene verziju softvera, ali to šta ti se događa ne upućuje na ništa dobro...........
ma odmah sam zvao lika i poslao mu je natrag :)= Citat =:
Izvorno postao makiprodol
sutra stize nova i nadam se da necu imati tih problema :spin:
to ti je pametno.....
@_ivo_: vjerojatno je do softa... takav problem se dešavao i na prvim verzijama softa kod 6280... mob se jednostavno gasio...
Tako da će ti stavljanje novog softa vjerojatno pomoć ako se problem slučajno ponovi...
@Bloodspiller: pa ako ti mob javlja da kartica nije formatirana, onda ti preporučujem ko što su i ostali već rekli, da uzmeš čitač kartica i na komp prebaciš sve podatke... To se znalo desiti i na 6630 jdenom/dva puta i riješio sam to tako da sam pomoću čitača kartica sve prebacio na komp, i onda stavio karticu nazad u mob i formatiro ju... onda je sve normalno radio... :spin:
danas sam dobio drugu 6280 i opet problem :(
kada udjem u poruke i stisnem na e-mail onda se resetira (ne ugasi se, samo se resetira)
i tako svaki put.
isto tako je za dosta originalnih .jpg, .acc itd fajlova pisalo da tip nije podrzan, a to je sve bilo originalno (melodije i slike), mislim, WTF :-/
isto tako niti jednu originalnu temu nece loadati, nego napise "postupak nije uspio" i nekako izbljedi ekran (ne vidi se tekst na kojem je "kursor"):-/
kada resetiram mob onda je opet tekst ok, WTF....
Ja bi na tvom mjestu tražio novce nazad, i kupio dotični mob od nekog drugog...
Vjerojatno ti je htio podvaliti mob sa nekom greškom... :-/
Nabavio sam čitač i piše mi da disk nije formatiran i dali ga želim formatirat? Ako ga formatiram izgubit ću sve fajlove. Šta da radim? Zna li tko kakvo rješenje?
Mislim da ne... :-/
Morat ćeš ju formatirati na kompu, i onda kad ju staviš u mob, formatiraj ju i u mobu... :spin:
jedno samo kratko pitanje ... jel taj mobitel valja, hoću si ga kupiti ali ne želim ako ima masu bagova i problema, stoga, molio bi malu pomoć ...
Mobitel je stvarno super... Ako ti nesmeta malo lufta, nećeš požaliti...= Citat =:
Izvorno postao kreky
Što se tiče bug-ova, ja na svom imam verziju softa v.03.81 i nema nikakvih bugova i problema... sve radi super! :thumbup:
Ma 6280 je pun bagova, i slajder se brzo kvari.
Ja je imam mjesec dana i vec sam dva puta nosio u servis, prvo
zbog loseg softwera, drugo zbog slajdera. Mijenjam je
sigurno do nove godine, samo problemi sa njom, razmisljam o N73.
A koju verziju softa ti imaš??
Prve verzije koje su došle na tržište su bile bugovite, ali pošto je prošla skoro godina otkako se model pojavio na tržištu, vjerujem da su sve greške ispravljene i da nema nekih bugova...
Ko zna, možda si ti naletio na neispravnu 6280... :-/
U početku kada sam ga tek uzeo bila je greska u foftweru.
Kasnije su mi ubacili novi soft i malo je bolje
Ali slajder je loš, evo po drugi put mi se kvari, sva sreća sto
imam garanciju pa su mi dali novu 6280 :thumbup: .