PC Suite mi neprepoznaje nokiu 6131 preko bluetootha (bluesoleil), u ps suite-u pod system info mi pise NO SOPORTED BLUETOOTH STACK FOUND... kako da to popravim da napokon proradi...help
Printable View
PC Suite mi neprepoznaje nokiu 6131 preko bluetootha (bluesoleil), u ps suite-u pod system info mi pise NO SOPORTED BLUETOOTH STACK FOUND... kako da to popravim da napokon proradi...help
Na žalost neče da radi PC suit preko BS jer isljučivo su novi PCsuit softver napravili za povezivanje preko originalnoga BT sa WIN driver-ima.
Meni za staru N6600 radi ali več za N6233 neče!
Probaj deinstalirati drajvere od BlueSoleil i kada ponovo dižeš sistem neka ti sa neta povuče originalne drajvere.:thumbup:
skini si zadnji PC suite i BlueSoleil program! onu win podrsku za bt zanemari! BlueSoleil ce ti javljati da ne prolazi sigurnost win-a ali ti samo nastavi instalaciju dok ga ne instaliras!
pokrenes Pcsuite i izaberes bt kao nacin povezivanja! Prije toga ukljuci bt na fonu :)
Provjereno, SIGURNO radi sa svim novijim nokia-ama (6233, 6131...)
imam zadnji pc suite i bluesolea program ali u pc suitu nemogu izabrati bt kao nacim povezivanja jer mi nudi samo kabel i irDA= Citat =:
Izvorno postao robee
JEL MOGU NEGDJE NAC STARI PC SUITE= Citat =:
Izvorno postao Vuki
Daj probaj ovdje nešto naći za sebe :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao crazy_angel
http://global.mobileaction.com/downl...ID=578&go=+Go+
ne kuzim, meni radi bez ikakvih problema!!
win xp sp2 ili sp1...
moguce da mu nesto smeta
imam sp1 to je mozda problem jer sp2 ima drajvere za bt= Citat =:
Izvorno postao robee
Meni PCsuite, bez BS, radi najnormalnije... Imam verziju PCsuite-a koja se dobije sa 6280, i bez problema sam "spojio" mob i komp...
Po meni je jednostavnije reješenje da se instalira nova verzija PCSuite-a... :spin: