Bas citam plavi oglasnik i vidim da dosta ima ponuda gdje mijenjaju n90 za n70a cijene polovnih su tu negdje iako je novi n90 skuplji od n 70.
Ne laje pas zbog sela.....pa vas pitam kaj bi boljega dobio s n90 kaj vec nemam na n70. Fala.
Printable View
Bas citam plavi oglasnik i vidim da dosta ima ponuda gdje mijenjaju n90 za n70a cijene polovnih su tu negdje iako je novi n90 skuplji od n 70.
Ne laje pas zbog sela.....pa vas pitam kaj bi boljega dobio s n90 kaj vec nemam na n70. Fala.
Dobio bi bolji ekran (veća rezolucija, i čini mi se fizički veći), bolju kameru (autoFocus, bolji video)...
Ali bi izgubio vibru, i N90 je VEĆI od N70 (po dimenzijama), i mislim da na N70 baterija traje dulje nego na N90... :spin:
Kuzim, to znaci da ta naizgled povoljna zamjena to baš i nije, osim ak neko pati za carl zeiss optikom.= Citat =:
Izvorno postao Ico
osim kamere nije mnogo toga bolje na n90 .... no faktor imagea i efekt kad ga rasklopiš u gradu je ,čini mi se nenad***iv....ja imam n70 i imaću ju još duuuuuuuuuuuuugo čini mi se ... al ajmo redom : 176x208 (n70) naprama 352x416 piksela. n90 nema pomoćnu kameru koja je (meni barem) nepresušan izvor zabave, potajnih fotki i slično...n70 ima radio...ostale specifikacije su tu negdje...samo štos je ako recimo kupiš rabljeni aparat za n70 nema veze u kakvom je stanju jer za 150 kuna staviš novu masku i ko nov je (i to crnu :thumbup: ) a n90 ako ti dodje razmrdan kontam da tu nema pomoći....al ako je ista cijena i ako imaš priliku vidjet telefon i isprobat n90 je ipak stroj...a i sklopljen nije puno veći (3 milimetra točnije) al ako je rizično (a kupnja rabljenog moba je uvijek rizična možda je bolje n70...odluka je na kraju , naravno samo tvoja.
edit : baterija na n70 meni drži nekih 2 dana al se napuni za pol sata negdje tak da nije bed.
N70 ima ekran 176x208 a moj SE k700 176x220, znači da njoka ima manji ekran ili?
Nokia ima veći ekran (fizički gledano), ali je rezolucija manja kod nokije...= Citat =:
Izvorno postao marq
Onda morti bolje mir u karte jer ko zna kakvu bi n90 dobil za curicu od n70.
Di naci crnu masku....:)