Postavio sam ovdje pitanje jer se radi o oba motorola moba, pomoc pliz???
Printable View
Postavio sam ovdje pitanje jer se radi o oba motorola moba, pomoc pliz???
l7 , osobno nevolim preklopne mobitele , imao sam je i bio full zadovoljan , ima dobru bateriju , dobar ekran , utor za karticu, dobro izgleda , stabilan soft , .. dobar omjer uloženo dobiveno što kod v3i to definitivno nije= Citat =:
Izvorno postao happydayhr
L7 je u vipu 1191 kn ili ima bolja cijena di drugdje?
u oglasniku= Citat =:
Imam L7 i mogu reć da sam zadovoljan s mobitelom jer za takvu cijenu se dobije odličan mob. V3i ima bolju kameru i više memorije na sebi (10mb u odnosu na 5.5mb-L7). Razlika u cijeni je dosta velika, tak da ak ti nije važna kamera, kupi L7 i nećeš požalit.
pa zavisi dal ti je vazna kamera ili ne...
odlucio bih se za v3i zbog dizajna.
Dobar izbor,i ima kameru 1.2mpx,a l7 vga.:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao sonyck
V3i ti je 10 puta bolja od l7 , imao sam ju i bio sam prezadovoljan !
I memoriju ti ima 10 mb + kartica 64mb koju možeš i nadograditi kupivši veću !
i L7 isto, samo što ne dobiješ karticu= Citat =:
Izvorno postao dust
v3i je bolji ali je i skuplji pa racunaj nato da ce te izac vise od 1200 ako kupujes novog
Znači sa v3i dobiješ odmah 64 MB karticu, ali 1200 kn...hmmm
A jel s kojim dobiješ i slušalice???
Sa L7 dobiješ samo karticu za mob. Ne dobiješ niti slušalice niti karticu, za V3i neznam..
Evo kupih si baš v3i na ugovor u vipu i dobio sam slušalice, memorijsku karticu u dva para zamjenskih vatica za slušalice čak! Mogu ti reći da zvuk nije loš, dapače sasvim je solidan. Kartica je 64 MB I dobio sam uz nju jednu adapter SD karticu, tako da osim kablom i BT-om mogu fajlove stavljati na nju na taj način da je gurnem direktno u čitač kartica u laptopu. Sve u svemu nije loše.
Moja preporuka je da si uzmeš v3i, ako si na vipu preko pretplate, na godinu dana bez trajnog naloga, platiš u gotovini i to te dođe ispod crte (sa popustom za gotovinu) 1350 kn :thumbup:
...Jesi gledao možda E398, mob je jedan od kompaktnijih i čvršćih na tržištu, nemaju ga operateri (rijedak model)ali da se nabavit u nekom od shopova ili preko oglasnika, imaš 3d zvuk, u paketu sluške, 64mb kartica, data kabel, to ti je neka varijanta između ova dva, mene je u v3i razočarala kamera koja je jedna od lošijih 2mp, no ipak bolja od vga...
A što je sa 3G Motorola V1075? :spin:
mislim da ti netreba 3g u hrvatskoj osim ak ides nekud bolji je izbor v3i
odličan mob i ima ga t-mobile po 1700kn, a ako se nađe koji polovni cijena je oko 500kn= Citat =:
Izvorno postao Mario99
Evo ja ti imam obadva kod kuce, E398 sam koristio dosta dugo i sad sam presao na v3i.= Citat =:
...Jesi gledao možda E398, mob je jedan od kompaktnijih i čvršćih na tržištu, nemaju ga operateri (rijedak model)ali da se nabavit u nekom od shopova ili preko oglasnika, imaš 3d zvuk, u paketu sluške, 64mb kartica, data kabel, to ti je neka varijanta između ova dva, mene je u v3i razočarala kamera koja je jedna od lošijih 2mp, no ipak bolja od vga...
V3i nema 2mp kameru nego 1.2mp i to je dosta velika razlika. E398 ima obicnu vga kameru i slika je uzasna, puno gora od v3i. Mogu ti slikat s jednim i drugim pa usporedi.
Cvrsci mozda je ali nije mnogo, ova meni v3i ima rupu u aluminiju od pada i odlicno radi.
Zvuk je naravno bolji kod E398 i to mu je ja mislim jedina prednost.
Baterija vise traje sa v3i.
Ja bi odabrao v3i jer je mob. odlican, a pogotovo mi je super sto ga ne osjecam u zepu. Zamislite nakon mpx220 i E398 prjeci na v3i, ogromna razlika.
kaže motorola v3i u hgspotu 1669 kn, jel to ok?
To je super. Ja je mogu nabaviti za 80funti (DG+256mb+kabal+futrola+...),ali nemam novaca pa ništa od toga :-/= Citat =:
A SE K750i u vipu u vipme paketu 1191 kn :spin:
K750 ima sve živo samo mi se čini da je već pomalo isfuran jer se sad masovno kupuje. Ja da sam na tvojem mjestu kupio bi nešto "unikatno".
da danas svaka pttica na grani ima k750 ali mene to nebi smetalo vazno da je mob funkcionalan
Svaka ptica na gradi isto tako pjeva da ne volimo offtopice