www.gsmarena.com/lg_ke800-1765.php
Printable View
sve ljepše od ljepšeg...
ali ono što me je danas fasciniralo kad sam vidio je X820 ultra slim :licklips:
majko moja pa to je tanko kao dva CD-a, bolesno nešto
da,ali x820 je šit od moba...:thumbup:
ovaj lg još jedan solidni dizajnerski mob,jako mi se sviđa
čovječe pa ovaj lg stvarno ozbilno misli s mobovima.... do nedavno su bili samo "dobre kopije samsunga"......a sad mi se čini da će samsung njih počet kopirat:spin: sve bolje od boljeg:thumbup: .....a jel se zna kakva cijena odprilike?
Skroz ok mob, ne svidja mi se doduse bas onaj srebrni dio u sredini moba, ali ne moze mi bas sve biti po volji. Ako ce video biti CIF kvalitete, moze postati moj potencijalni mob:thumbup:
cijena "prethodne" cokolade je bila visoka a mogu mislit koliko visoka cijena ce biti za ovaj po meni odl. mob!!! budemo vidjeli!
uh nekak mi je ružen:-/ izgleda mi nekak izduženo
meni bas dobro izgleda jos slajder uuuuu
na prvi pogled mi se nesvida zato sto ima ono srebrno na sredini.
izgleda dobro- to je njegova jedina funkcija
Super izgleda, a i funkcije su ok, svaka pohvala :thumbup: Kad izlazi?
sminka i ok funkcije.jos ako i soft bude pravi!?:king:
meni totalno zbunjene tipke na toplinu kontam i ovaj ima isto al mozda se covjek navikne s vremenom!!!
naviknes se za 2 min.= Citat =:
Izvorno postao jurka007
Meni je ovaj teljefon bas ruzan mozda je dobar ali je do bola ruzan.
Mobitel izgleda predivno, pogotovo ovaj kromirani dio di piše "Chocolate"...specifikacije su također solidne, još je jedino upitna kvaliteta i izdržljivost, jer čujem dosta pritužbi na sadašnju Čokoladu, što se tiče kvalitete i softvera...
Odličan mob samo da nebude prevelika cijena ko šta je bila od KG800 kad je tek došao kod nas na tržište.
u mercatoru još dođe 3,3kkn ;D= Citat =:
Izvorno postao M A R I N
u jeaaahhh... i da... upravo sam svršila http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c050.gif
prekrasno... prekrasno...
očito je dizajnerski odjel u zadnje vrijeme radikalne promjene doživio.......
sad je neven ciganovic stilist :notooth:
sve u svemu ljep mob,ali mi je ova sadasnja cokolada ljepsa :)
Stvarno lijepi mob,nema kaj,kada bi ga imal pazil bi ga ko oko u glavi.Mislim da početna cijena bude bila velika,al će postepeno padati.Isto kako je bilo i sa kg800 čoko.
meni je isto stara cokolada ljepsa to je sad ista fora ka i ona sa v3 nakon nje je doslo 100 modela kao sto je ona ali nijedna nije postigla tokli uspjeh
stara cokolada rula, jos ako je bijela:spin:
ovo mi mirise na bolesno skup mob, ok izgleda, iako mi je prvi dojam da je kg800 ljepsi, nekako mi ova traka smeta, no mozda uzivo to i dobro izgleda, ali...