Dali netko ima za preporucit neki dobar program za backup kompletnog imenika u jedan fajl za WM5 ( HTC TyTN ) ?
Moze i link za skinit full verziju..
Zahvaljujem..
Printable View
Dali netko ima za preporucit neki dobar program za backup kompletnog imenika u jedan fajl za WM5 ( HTC TyTN ) ?
Moze i link za skinit full verziju..
Zahvaljujem..
sto ne koristis SPB Backup.. napravis si fino samoraspakiravajuci .exe file koji pohranis na karticu i negdje na PC za rezervu i u slucaju bilo kakvih problema imas sve..= Citat =:
Izvorno postao Shamanix
mozes si namjestiti da ti svakih par dana napravi automatski backup na karticu po noci dok spavas tak da se ni ne zamaras sa time...
Nasao sam sta sam trazio.. Thnx anyway...
Inace odlican freeware "NS Contacts Backup". Spremi ti iskljucivo kontakte u jedan fajl, s tim ima cak i opcija da i sve slike koje si dodao kontaktima takodjer spremi u taj fajl..
bas cu probati.. nije ni to losa opcija... bar za napraviti ponekad hard reset i sacuvati ih.. do sada sam jednostavno sinkronizirao MDA sa PCem i nakon hard reseta ponovno sinkronizirao i vratio mi je kontakte sa slikama...= Citat =:
Izvorno postao Shamanix
Pa zar nije ovako preko outlooka najlakše i najbezbolnije?= Citat =:
Izvorno postao imisak
Jedino ako misliš napraviti backup bez posredstva kompa pa onda koristiš taj NS Contacts Backup programčić, onda shvaćam.
Ali zar ti inače nije najlakše preko outlooka?
pa je.. zato to i koristim... a ak hocu raditi hard reset uvijek imam jedan napravljeni backup sa pocetnim stanjem i onim osnovnim programima koje bi i inace instalirao..= Citat =:
Izvorno postao observer
Tako sam i mislio.
Hajde javi kako si zadovoljan s tim NS Contacts Backup-om i koliko je siguran.
Budem si ga i ja stavio pa da znam unaprijed.
Dva puta mi se već dogodilo da sam se sa outlookom zeznio nakon što sam napravio hard reset na jednom smartphone-u, zaboravio sam podesiti obrnut proces sinkronizacije (sa outlooka na uređaj) i nakon sinkronizacije ostao sam bez svih kontakata i na uređaju i outlooku.
Tako da mislim da bi taj programčić mogao biti spas za ovakve senilne kao ja ;D
Instalirao sam NS Contacts Backup, ali jedan problem. Ne zeli ga pokrenut i dojavlja mi da trebam "this application (nsconatctsbackup.exe) requires a newer version of the microsoft. net caopact framework than the version installed on this device"
Moras OVO instalirat da bi radilo..
Da to sam i ja skužio.= Citat =:
Izvorno postao Shamanix
Nego daj mi reci koliko ti to zauzme prostora kada se instalira na uređaj i isplati li se uopće (mislim na .NET Compact Framework 2.0)
Zauzme nekih 6 mb ak se nevaram.. nisam siguran