Fino napredujemo, /&$#/#((#"=)09 pas..... ma
Printable View
Fino napredujemo, /&$#/#((#"=)09 pas..... ma
slovenija u schengen - hrvatska na balkan među države trećeg reda. ovo treba proslaviti :drink:
:thumbdown
Vadit putovnicu za proć Sloveniju mi je ko kupovat tramvajsku kartu da uđem, prođem kroz vagon i izađem prije nego što tramvaj krene.
Da im p... materina. A u Italiju se i dalje ide s osobnom. A ovi jadnici kao ne mogu, treba Šengenčarit i to tako.
Ma uvest im treba vizu u sekundi. A ja ću na skijanje zimus preko Umaga, pa trajektom u Monfalcone, pa na Udine pa u Alpe. Fuj, gade mi se!
šta, sad znači kad budem išao na sljedeću sezonu VN Slovenije moram vadit putovnicu????
E to je fora. U Italiju s osobnom u Sloveniju s putovnicom. :creep: Italija kao nije u šengenskom režimu :notooth:.
A ******, deželci liječe komplekse :throw:
= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
kuis...a da krenes preko Bugarske...nekako mi se cini blizhe:evil: ;D
Samo me sad zanima oće li naši papci sad uvest protumjeru, hehe (princip reciprociteta)
hoće hoće! protumjera je klečanje Kanadera pred EU, čovjek tijelom već poprima oblik parketara...
Baš. Samo još da ga snime od naprijed, da se vidi šta ima u ustima, i to je to...
Nista treba pisati onoj ministrici sto rusi kuce po obali.....imam ja par zanimljivh lokaliteta na podrucju Istre;D
Fantije skocimo na kobilje indijaneriji prihajajo;D
nemam razloga ici kod tih g...... slovenaca pa mi se jebe i za njih i za njihove rezime ulaska.:hrv: :hrv: :hrv:
Meni ovo ide na ruku, u putovnici mi je super slika i gomila viza, pa budem li išao u Sloveniju, nek se nagledaju
Pa to je zato kaj smo si u tak dobrim odnosima, a meni se ljudi smiju kad kazem da cemo zaratit sa Slovencima :D...nego, ja sam par km od granice, a zadnji put sam bila tamo sa zdravstvenom, ajd dobro, pretjerujem, al mislim da nisam od osnovnjaka isla...
*u znak zahvanosti,od sada svakom slovenskom autu bušim gume.I slovo Č brišem iz svog vokabulara.*
A što se tiće rata sa slovencima,Mi ćemo ih zgazit.
bas me zanima jel vrijedi za njih da kad idu kod nas sa osobnom il isto putovnicom.A da mi napravio jednostavno vijadukt preko njih?Bit ce nam jos brze za proc ih a i bit ce jefitinije nego onaj do italije.
Ma treba reciprocitet odvalit, bez pitanja i SVIMA. Bez razlike.
Od Kanade preko USA pa nadalje. Mi tamo da dođemo moramo ko zadnji kriminalci odgovarat na pitanja i bit pretresani, pretraživani, jbte čak i stanje na računu traže! Stoka. Iste sekunda svima reciprocitet, i mir. Bez objave na velka vrata, samo im poslat pisamce i napisat "Od danas oko za oko".
:hrv: :hrv: ;D
= Citat =:
Izvorno postao sirius
I nazvat ćemo ga "Vijadukt Bratstva i Jedinstva" ;D
Koštao bi manje nego premosnica uz Neum ;D
treba ima uzvratit vizom
Čekaj malo, polako ljudi, nitko nije napisao da je to provjerena informacija, naime, koliko sam upućen, slovenci su samo dobili špotancije od ostatka EU zbog tih osobnih s obzirom na šengensku granu, ali ništa nisam čuo da su odmah odlučili glede toga...
je pa da... nisu oni krivi kaj ih EU tlači :rolleyes:
:Puke::Puke::Puke::Puke: eto to ja mislim o našim susjedima..
Ček nije ti valjda ovo trebalo da bi to mislio o njima? :)= Citat =:
Izvorno postao ledeni
Ja takvo mišljenje imam odavno... ;D
= Citat =:
Izvorno postao zicozg
treba im ozvratiti zičanom ogradom:evil: