Imam mp3 player Coby MP-C788, i dobio sam s njim cd, inst cd, i gore je nekakav program za nadogradnju softwarea, to sam napravio i sad je player mrtav.
Ima li pomoci za njega??
Printable View
Imam mp3 player Coby MP-C788, i dobio sam s njim cd, inst cd, i gore je nekakav program za nadogradnju softwarea, to sam napravio i sad je player mrtav.
Ima li pomoci za njega??
ima li reset tipku? izvadi mu bateriju ako je ima pa pričekaj... moguće je da si ga ubio ako si krivi fw skinuo sa neta... nego odnesi na garanciju i pravi se glup...
ima reset, al nista ne pomaze
a ne mozes izabrat krivi soft kad on sam izabere kad ga spojis
ok, nego drži reset tipku duže...
jesi prekinuo nadogradnju ili si čekao do kraja?
cekao sam do kraja, sve je bilo gotovo, tak se sinkronizirao sa media playerom, stavio gore pjesme i ne radi vise
sam ekran zasvijetli
no, comp ga procita kad ga spojim
formatirati...
i napravi opet update...
probao, i opet ista stvar :-/
lol koji mp3...= Citat =:
Izvorno postao DarioB
ništa nosi na garanciju...
visokoultrakvalitetan ;D
Pretpostavljam da je to mp3 player sa hard diskom... Ako jest, jesi siguran da si ga preformatirao preko kompa i to na FAT32...
to nema veze radio bi on i da je FAT i da je FAT32= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
uostalom radio je prije... što znači da je već formatiran u neki datotečni sustav...
Ako ga je formatirao u NTFS, onda možda ga neće htjeti pokrenuti, ali će ga komp prepoznavati... Tako je bio slučaj sa mojim iAudiom...
lol, pa naravno da nemože bit ntfs :spin:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
dakle, pomoci nema?
Ako si probao sve ovo što smo ti naveli, onda najvejrojatnije ćeš morati s njim na servis...
Probao sam, dakle pravac servis :evil: