-
Iguana?
BOK FORUMAŠI!!! Dali možda znate nešto više o toj životinjici, jer moj tata i ja danas idemo po nju....
ili dal možda postoji link na kojem se može pročitati o toj životinjici i kako se za nju treba brinuti....
unaprijed sam vam zahvalna....pusa :kiss:
I G U A N A.....?
-
Kaj kupuješ iguanu?:) Meni se one jako sviđaju, neznam puno o njima samo da navodno nemaju nikakav miris (smrad) i da se daju pripitomiti.:)
-
Blage veze nemam probaj na www.iguana.hr BTW uvijek kupujete na neviđeno ili je to neka oklada?
-
...nadam se da nemate začeve jer ako se pomješaju nečeš znat' tko je tko... ;)
-
bilo smo jučer u merkuru na žitnjaku. tata ju nije kupio jer je mama rekla da se ona seli ako on tog gmaza donese doma. vidjela sam ih, dvije su male, imaju 6 tjedana, ima jedna malo veća i jedna najveća. e tako je velika, i nije mi baš lijepa. pošto je stalno spavala nisam uspjela vidjet jel ima zube. skinula sam s neta s tri različita linka i u jednom od ta tri piše da ima oštre zube i čvrst stisak čeljusti. ja sam tati rekla da ako ima zube da nema šanse. pročitala sam da je dovoljan jedan udarac repom da zadobiš ozljede poput posjekotina.
i čula sam da muško nakon 10 godina postaje spolno zrel i da napada žene. ali žene, ljude, ne svoje ženke. to ziher nije istina.
-
...ima iguana ukusa... :D
-
čekaj pa jel to istina? ja mislim da nije?!
-
...ak' je defaultna iguana tko zna... ;)
-
stara je isto rekla da nesmijemo kupiti jos jednog psa kojeg smo stari, seka i ja htjeli, pa smo odjednom dosli doma sa cuckom i rekli da smo ga nasli pod kamijonom, pusila je stara tu foru par mjeseci!
-
-
...i jeste li udomili guštera...
-
I sad nek andrea kaze da nije tatina curica :rolleyes:
-
jesam tatina curica, priznajem. i razmažena do bola....to je on kriv ne ja.
dmi, nismo udomili iguanicu....malo sam si i ja razmišljala....treba se njoj posvetiti...a mene baš nema doma....stalno sam negdje
a i pošto bi se mama odselila kad bi stari to kupio brijem da mu je mama bitnija...:D
jednom u importaneu smo stari i ja vidjeli malog majmunčića, koštao je 6000 maraka.....treba koja prodaje je bila tako bahata da pa je stari zato zamalo kupio majmuna ali bi ga mama ubila da te pare spiska na jednu malu životinjicu...:afro:
-
¨Kupi si kanarinca ko svi normalni ljubitelji životinja.
Sused je imal jenoga i veli da su skup gledali sapunice na TV-u, a kaj se dotikavlje iguanov znam da imaju dugi jezik.
-
...nemreš u kući imat' dva duga jezika - to je i andrein očka skužio... ;D
-
dmitrovski tek sam sad vidjela tvoj postek....bit će po guzi...:D
uostalom gdje si ti uopće? zakaj te nema?
samo da vam kažem, tata se predomislio za iguanu, i znate kaj je kupio?
kupio je ženku mops. znate kakav je to pas? ma joj preslatki je, ima 2 mj. jučer sam ga dobila. sad imam 2 psa i mačku. super.:D
-
...to je onaj zgužvani...
-
e nije dmitrovski. slikica je stavljena negdje na forumu, ne sjećam se gdje, zappan mi je pomogao...
svi misle da je to onaj zgužvani.....e pa nije.
znate kaj, tak je mala i fali joj mama, stavim je pored svog kreveta u njenu košaricu i ne, ona hoće k meni .... i kaj je najbolje zaletava se i pokušava popesti, ali jadna je premala. kad skuži da nema teorije da dođe gore onda počne plakati. e onda ju moram uzeti jer mi ju je žao.
a uvijek zaspi tako da joj je glava na mom vratu. obavezno mora biti u doticaju samnom.
-
...nađoh sliku...
Vidiš tak ti je i pas mojih staraca u početku bio zahtjevan pa sad ne smiju ni na WC bez njega...
Mene mrzi jer mu nisam dao skakat' na nogu (ipak imam i ja dostojanstva ;))...