treba mi neki program da mogu prebacivati sa samsungovog mobitela na symbian!!!
Printable View
treba mi neki program da mogu prebacivati sa samsungovog mobitela na symbian!!!
-sta da mozes prebacivati!
Ako želiš sa Samsunga prebaciti javu na neki Symbian, to ne bi trebao biti problem. Ako želiš sa Symbiana na neki Samsung, to nemožeš.
Pa posto kod samsungovih mobitela nemozes slati slike na nokiu, nego mozes samo na istu marku tj. samsung. E ja trazim emulatot za nokiu 6630!! Ja sam pokao poslati neku sliku na nokiu ali nece nesto!!!= Citat =:
Izvorno postao Osvetnik 88
Može sa ProfiExplorerom (dolazi sa ProfiMailom),on jedini obilazi DRM zaštitu slanja.= Citat =:
Izvorno postao Dark
Prvo probaj upariti uređaje pa onda šalji i nebi smjelo bit problema.= Citat =:
Izvorno postao shiljak
Krivo sam shvatio pitanje. Mislio sam da želi na Samsungu koristiti sis programe... :wstupid:= Citat =:
Izvorno postao sms freak
Sta da uparim? Ne kontam???= Citat =:
Izvorno postao sms freak
Ukljucis bluetooth, odes traziti nove uredjaje, uparis se sa onim uredjajima kojima zelis poslati sliku. U galeriji nadjes sliku i odaber opciju salji preko bluetootha. Trebalo bi raditi. Ma i kakve veze ima symbian emulator sa slanjem slika?= Citat =:
Izvorno postao shiljak
moj samsung ima samo infrared. Ukljucim infrared i primaknem drugi telefon i nace da ga detektuje valjda zato sto nije kompaktibilan sa nokiom...Tako sam i cuo...= Citat =:
Izvorno postao SEGA
Ajde napisi modele mobitela koje zelis povezati, jer koliko vidim prema postovima pokusavas povezati neki samsung koji ima samo irda i 6630...= Citat =:
Izvorno postao shiljak
Ako je u pitanju 6630 ne znam kako to misliš obaviti jer ona nema IrDA
samsung (nesto 660) sa 6600= Citat =:
Izvorno postao Dark
Sa samsunga x660 ne mozes slati podatke na bilo sto preko irda vec samo primati.= Citat =:
Izvorno postao shiljak
Ja gluposti!!!= Citat =:
Izvorno postao SEGA
a moze li se povezati taj samsung na racunaar preko IC-a pa da prebacim slike, i ima li kabal za njega pa da onda prebacim...?
Sa x660 na pc ne mozes prebaciti podatke preko irda, a na x660 sa pc-a mozes. Za kabel ne znam pa necu nista reci.= Citat =:
Izvorno postao shiljak