Ovako, da li se isplati mijenjati Samsung D900 za Motorolu V3i bordeaux + 720kn nadoplate...oba mobitela su kao nova, sa full opremom, bez garancija, jedino je Samsung star 2-3 tjedna, a V3i nekih 5-6 dana...koji je kvalitetniji?
Printable View
Ovako, da li se isplati mijenjati Samsung D900 za Motorolu V3i bordeaux + 720kn nadoplate...oba mobitela su kao nova, sa full opremom, bez garancija, jedino je Samsung star 2-3 tjedna, a V3i nekih 5-6 dana...koji je kvalitetniji?
Ljudovi, hitno mi je... :evil: :thumbup:
Ja bi definitivno ostao na D900...
Nekako mi se više sviđa... Ima bolju kameru, i po specifikacijama bolju bateriju...
S tim da se meni više sviđa dizajn kod samsunga nego kod motorole...
Nekako je taj Razr "isfuran"... :spin:
Ja nebi mijenjao... Ali to je moje mišljenje... :thumbup:
I ja isto dajem gals ostani na D900...
drži se d900,lova ti ne treba,nemoj mijenjati...
Ostao sam na D900, hvala na savjetima :thumbup:
i dobro da si ostao jer je d900 duplo bolji od v3i posebno kad gledamo kamere :thumbup:
D900 radije!!
bez uvrede ikome,ali v3i je smijesna u usporedbi sa d900.
potpisujem!cudime uopce i zasto to pitas
je imaš pravo ona je nič uspored na d900 :licklips:= Citat =:
Izvorno postao zmija
Dobro je da osta na D900,moj drug ima V3i zivo sranje od mobilnog.
Da ali još dobije 720kn.Sve ovisi, da li vlasnik d900 hoce neki drugi mob pa izvuci što više love.V3i proda za 1200 i 720kn=1920kn.Ja bi tražio 850kn nadoplate i to je to.
A štp se tice garancije, ja imam jednu ideju za koju se cudim da nitko nije smislio. Ideja je sljedeca:
Osnovati servis u kojem bi građani sa svojim mobitelima bez garancije doplatili 10% vrijednosti mobitela za šta bi dobili jednogodišnju garanciju koja bi se mogla i produžiti.Servis bi se financirao iz tih uplacenih 10% vrijednosti mobitela.Također bih uveo kategoriju za rizicne modele za koje bi bila skuplja garancija npr. d600 zbog flat kabla i sl.
ja mislim da bi propao za par mjeseci jer ti nebi bilo isplativo jer su djelovi dosta skupi..:spin:= Citat =:
Izvorno postao konan1
Da ali se ne pokvare svi mobiteli.Meni se još nikad nije pokvario mob a imao sam ih dosta.= Citat =:
Izvorno postao Mrkwa