evo ovu po meni dobru temu sam vidio na h3s-u pa da je primjenimo na ovom forumu!
Printable View
evo ovu po meni dobru temu sam vidio na h3s-u pa da je primjenimo na ovom forumu!
Po citav dan na forumu,Siemens mu je najbolji mobitel bilo koji Siemens,vjeran svom SL45-ici.
Fura se na Ramštaina,mijenja mobove ko čarape ;D ,...
sluša eminema, sretan je sa svojim novim simensom M55...
bio je jeben u hotelskoj sobu u Loretu u Španjolskoj...:D
netreba je se dirati jer ako joj stanes na zulj cuvaj je se, zasorat ce te! inace jako dobra cura!= Citat =:
Poslao: andrea
bio je jeben u hotelskoj sobu u Loretu u Španjolskoj...:D
...ponavlja se... ;)
dmi nema veze kaj se ponavlja...ti napiši svoje mišljenje o toj osobi iznad tebe...
vrlo drag, posta rano ujutro kao i ja, on je moj jedini prijatelj ujutro....uskoro dolazi u Zgb....i dobar je forumaš...i duhovit
Ja bi tebe ženio :D
mlad, nadobudan, živi u Prečkom, izbirljiv, ženio bi mene ali nas muči razlika u godinama:D
starija od mene -2-3-4 godine, ženila bi me ali ja joj nedam, živi u mom srcu :lol :-X , nezna rolat, neloše "zgleda...................... ostatak ću dodat kad me pukne duhovna inspiracija
BTW: nije nadobud nego nanbudo:p
malo znan o njemu
htio je moju sliku i kad ju je napokon dobio nije ama baš ništa prokomentirao....!
osoba iznad mene jako je lipa i ne bi ima ništa protiv da se vidin s njon uživo
napokon je bacio jedan lijepi komentar....ovim putem mu se zahvaljujem...:kiss:
više bi volia je da je uživo poljubac al nema veze
zaljubio se u Andreu ;D
priča pizdarije zna da je ta ljubav nemoguća
vi nemozete niti jednu temu normalnu napraviti bez komentara
trenutačno jako iznerviran i moga bi ubit koga
Nova faca na forumu, voli Siemens ostalo nepoznanica.
pretpostavljan da isto voli siemens i da su ga u srednjoj davili sa latinskin ka šta sad mene dave
Nisu me davili sa latinskim, to sam pokupil od starije sestre :)
mene dave prošle godine san izvuka duju nadan se da ću i ove :)
Uvijek neki pametni i potpuni odgovori. :)