Može li mi netko ukratko opisati taj postupak i šta mi sve treba.
HVALA!!!
Printable View
Može li mi netko ukratko opisati taj postupak i šta mi sve treba.
HVALA!!!
Crackani Phoenix (program kojim se flasha)
USB kabel
Komp
Mobitel marke Nokia
Sve to poveži i dodaj žličicu pretrage na forumu gdje je sve podrobno opisano i dobit ćeš ukusno i fino..bzz-z a....da...;D
Moram te upozoriti da je ovo crackani soft i da uopće nije testiran, znači može uspjeti, a možeš završiti sa mrtvim mobom kao što se nekoliko članova ovog foruma nažalost već uvjerilo:-/
Budi upozoren, jeftinije ti je otići kod nekog majstora da ti to sredi
search radi cuda, ili mozda pogled na sticky
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=26505
= Citat =:
Izvorno postao andrija
sve si tocno napisao osim jedne stvari...
program je TESTIRAN.
svaki deseti mobitel u pravilu prode uspjesno sve ostalo zavrsi s mrtvom telefonom.
Šta si naručio anketu, pa znaš? ;D= Citat =:
Izvorno postao khideg
Don't bother to answer....
10%-tni uspjeh, zbilja vrijedi probat. Ako ništa, bar znaš jel te sreća prati= Citat =:
Izvorno postao khideg
http://europe.nokia.com/A4176089?6680= Citat =:
Izvorno postao tomkranj
treba ti smo DKU-2 kabel koji si dobio sa telefonom
ovo sto su ti gore opisivali izbjegavaj jer je to hrpa crackiranih programa i vrlo lako sve moze poci po zlu, ovo sto ti je objasnjeno na nokijinoj stranici je sigurno i provjereno, inace to ne bi davalu u javnost, opet s druge strane, ako ti sve radi bolje da nista ne diras
da ne otvaram novu temu---jel se može dobit hrvatski jezik na 6681?:thumbup:
aha a ja osobno znam samo JEDNOG lika koji je umrtvio svoj mobitel sa phoenixom
i gle cuda
ozivio ga je s jednim programom(neznam vise kako se zove)
osobno sam svoju flahao preko 10 puta sa raznim verzijama firmwarea
evo moj slucaj
flasham mob
doleti mi mali bratic i pocupa kablove
samar sim samar tam
zatim ozivim mob s tim programom i nastavim s flashom
sansa da nekaj pode po zlu je 1%, ako i tolka, naravno ako se radi po uputama i ako se pazi
al opet zasto to raditi kad se moze update izvrsit i preko nokie?
Može, ali samo moraš nać verziju softa za 6681 koja ima HRV jezik... :spin:= Citat =:
Izvorno postao AutoXpert
Thx.!! Evo još jedno;D . kad dobiješ SMS od nekog iz kontakata , ne prikazuje mi ime nego samo broj :-/ . to mi je malo bed. taj softver vjerojetno neki unlocker ima . ak se to ne da riješit ide odma otkud je došo!!
Što se tiče tog broja:
prebaci sve brojeve iz SIM kartice u memoriju telefona!
Onda ti se to nebi trebalo događati...
Kod mene se znalo nekad dogoditi, kada dobijem nečiju poruku, čiji broj nemam, i kad upišem onda ime te osobe u kontakte, onda mi tek idući put kada dobijem SMS od te osobe piše ime, a na prvoj poruci još uvijek stoji samo broj... To je malo minus, ali mi ti nesmeta previše... :spin:
thx . ne bi ni mene , al ga ne mislim ja koristit. ja bi da je crno kučište . ima neko da mijenja soft tu među vama? ja sam ga sinoć upgradeao preko nokie i PCa, al mi nije došo hrvatski. Pisalo je "Nokia 6681 - RM57, download 25,1 Mb update"
javi se Inovatoru