da li je ponuda ok?
Printable View
da li je ponuda ok?
kad pomnozis 24 sa 162.50 bas i nije ako ne trosis na mobtel , inace je ponuda ok .
Ovisi kakva ti je ta cifra od 150kn u odnosu na dosadasnju potrosnju i da li si mislio mjenjat mrezu, meni se to npr. cini sasvim ok jer ionako trosim puno vise i ne mislim mjenjat mrezu. Mob je ipak novi novcati s garancijom tako da mi se tih 498 cini povoljno, samo ako se odlucis pitaj koliko kosta uz ugovor na 12mjeseci, obicno je samo 200kn vise a 2 godine je jaaako dugi period...
Ja isto mislim da je isplativije uzeti na 1god, jer je razlika mala, a onda za godinu možeš ponovo uzeti novi mob...
Ja bi išo na produljenenje od samo godinu dana i neznatno skuplju cijenu... :thumbup:
Bolje se strpi, nesto sam nacuo da bi se K750 mogao pojaviti uskoro u simpa paketima ..
K750i je već u paketima po cijeni od 1498kn.
tako je. i to je po meni najbolja ponuda za te novce,samo da nije zamazan sa onim t-mobile softverom!?:-/
sa njihovim software-om ti je sigurno, ali i to se da sredit bez problema i bez gubljenja garancije
Jesili siguran da neš izgubit garanciju??
Slazem se u potpunosti s ovime! :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Ico
Ne isplati se nikako uzimati na dvije godine kada je razlika u cijeni nekakvih 300 kn ili nesto vise..:spin:
sve to ovisi kome sta odgovara...
na npr sam potpisao na 2 ogd jer ne mislim vise skoro mijenjati broj i mrezu i sl... dosta mi je toga tako da mi nije problem te 2 god...
Ja isto mislim da se neisplati uzmat pretplatu pogotovu onima koji neće vele trošit.
Ova ideja na godinu dana nije loša no gledam da uzmem što jeftinije što bolji mobitel.
= Citat =:
Izvorno postao Boss212
gubi se garancija ako ti u mob staviš čisti soft,ili ga dekodiraš da ide na sve mreže!
Kako sam brzoplet vidio sam 498 kn na 2 godine i flex 150, nisam ni razmišljao da je na godinu dana razlika samo 200 kn.
Postoji mogućnost prelaska na niži tarifni paket npr flex 60 nakon 4 plaćena računa u flex 150 paketu.
da, postoji ta mogućnost:thumbup:
Ne mislim niti ja mjenjati mrezu ali neisplativo je potpisati na 2 god! Npr uzmes mob za 98kn na 2 god a na 1 god bi ga platio 200kn vise (tak je bio odnos kad sam ja uzeo) i onda nakon 1 god opet uzmes mob i prodas ga ak ti bas netreba. Cini se jeftinije u startu ali je zapravo pusiona, pa zato oni tolko forsiraju to produzenje na 24mj, 12mj se nigdje ni ne spominje vise...= Citat =:
Izvorno postao gogo666
to je super ponuda za one koji su na troj tarifi ili višoj ako mogu produžiti svoj ugovor...