problem instalacije harda na SATA abit kv8 pro
imam problem i ludim. tehnicka podrska hg spota se naravno ne javlja a ne nosi mi se komp u servis. ukratko..
kupio sam hitachijev hdd 160gb sata, prikopcao sam ga na maticnu preko sata-e, medjutim, winxp ga ne prepoznaje kao drugi hard disk, prvi je prikljucen na IDE. instalirao sam sve najnovije drivere za satu, updateirao bios na maticnoj i nece...
iskopcao sam prvi disk i pokusao instalirati win64bit na ovaj novi i na pocetku instalacijskog ekrana zatrazi drivere za satu, koje imam, kliknem F6, skine drivere i onda obavijesti da je neki error... da na kraju opet ne pronadje disk na kompu te ne nastavi instalaciju...
na netu sam nasao neku varijantu da se preprzi cd windowsa sa dodanim driverima ali se nisam upustao u to bez necijeg savjeta jer sam vec izgubio puno vremena..
zaboravio sam napomenuti da mi u systemu pokraj via sata controller-a stoji usklicnik. reinstalirao sam i updateirao drivere al se nista ne mijenja..
prilicno nesuvisao post sam napisao al evo ako je netko shvatio i moze posavjetovat, bilo bi mi drago.:-/