Moze li mi tko obijasnit kako da instaliram IE7 a da mi ne trazi i spaja na glavnu njihovu stranicu ili me u putit na neki forum iili...?!
Hvala unaprijed.
Printable View
Moze li mi tko obijasnit kako da instaliram IE7 a da mi ne trazi i spaja na glavnu njihovu stranicu ili me u putit na neki forum iili...?!
Hvala unaprijed.
Zar nitko o ovome nist ne zna???
ma kakav IE mozilla 2.0 je zakon
uopće ne razumijem pitanje? :-/ pojasni malo...= Citat =:
Izvorno postao 007jaran
pretpostavljam da imaš ilegalnu kopiju windows-a, pa se ne možeš regat tamo,
moj prijedlog, skini si ffx 2.0 i gotovo, koji će ti q taj IE, a još je u beta verziji, ne? bude to bilo puno bug-ova, bježi što dalje:)
AFAIK, ovo je final release, nije beta.= Citat =:
Izvorno postao bobe
Za instalaciju morate imati SP2 na XP!
Za instalaciju trebaju biti Win XP sa SP2, i to samo originalni Windowsi jer se kod instalacije provjerava autentičnost Windowsa :-/
Ko' ih šiša, imamo mi Firefox, a nek si provjeru zabiju u zicu :bunny:
Da mi je samo znati tko će skinuti novi IE7 obzirom koliki je omjer originalnih i piratskih Windowsa...
ja skinuo i instalirao......= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
tabovi su tu.
inače, odmah po izlasku, našli su mu rupu, mada MS tvrdi da je rupa u OE-u, a ne u IE... tko će ga znati.
meni IE treba zbog Active X-a i zato sam si i stavio ovog zadnjeg
Dosta je dobar IE7. Iznenađujuće, ali čisto ugodan za rad.
Radi nekih nekompatibilnosti FF-a trebam i IE, pa sam i 7 stavio. Windozi su, naravno, legalni i licencirani tako da nisam imao problema :)
Ipak, FF mi je i dalje main-browser...
meni je sasvim OK, moram priznati...= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
nego, jesi probao prebaciti bookmarska iz FF u IE7?
fora mi je onaj tab view u IE, gdje ti otvori sve otvorene stranice kao thumbnails. a sad čak imaju i pluginove za skinut
Nisam se s bookmarksima igrao još jer ih od prije imam duplo, iste imam u IE i FF, pa se nije mijenjalo. A ima problema nekih?
Onaj thumb-tab je :thumbup: stvarno dobra ideja.
Instalirajte Vistu i dobit ćete IE 7.0 ko ja ;D
evo, prvi problemi danas...= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
ne znam jesi vrtio u dva taba active x, ali IE se abnormalno uspori... nadalje, za svaku operaciju traži potvrdu da pokrene Active X instrukciju... IE6 je po tome bio bolji
Nisam, baš idem sad isprobati.= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Ovo da, živcira za poludit, a ne da se isključit. Imam tu neke VBS skripte koje koriste MSIE kao GUI za unos podataka i svaki put moraš klikat tamo gore. Ma užas :retard:= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Da li je netko primijetio da se IE7 nakon instalacije stalno pojavljuje kao da je non stop u upotrebi iako ga se ne pokrene on je pokrenut a to mi se nikako ne sviđa. Da li se to još nekom događa i molim one koji su IE7 instalirali da provjere da li je to slučaj ikod njih i ako netkozna zbog čega bi on bio non stop pokrenut?