radi se o n80 , kada napisem sms i pritisnem posalji mob zablokira i moram vaditi bateriju.. ima li neko ideju sta bi moglo biti i kako to rijesiti :-/
hvala :spin:
Printable View
radi se o n80 , kada napisem sms i pritisnem posalji mob zablokira i moram vaditi bateriju.. ima li neko ideju sta bi moglo biti i kako to rijesiti :-/
hvala :spin:
novi softver:thumbup:
probao sam software sa nokia.com software update za n80 i kad sve sspojim pise no software to install.. tj. ka da nema software/a za taj mob :-/
odnesi ga u servis na flashanje,pretpostavljam da ti je mob pod garancijom pa to možeš besplatno obavit
nazalost ne :(
mobitel sam dobio na poklon od prijatelja tako da...
a neznam ni kome bi ovdje povjerio flashanje n80 :wstupid:
pa ako si ga dobio na poklon ne znaci da nema garanciju.= Citat =:
Izvorno postao lov2xlr8
neide da trazim garanciju.. mobitel mislim da je iz njemacke.
A onda ga odnesi nekome u "okolici" ko se bavi time... ili neka ti prijatelj pošalje garaciju ili ti njemu mob u Njemačku... :-/
Ili ga odnesi u Mobis i plati tih 100-150 kn za novi software i zdravo... Valjda ćeš uspijeti toliko skupiti...
ovo ti definitvno ne preporucam.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
ma nemoram nista skupljati :)
mobitel radi 99.9% ispravno tj. jedino me to j%*#
mislio sam da neko ima neki praktican savjet kako to popraviti..
Ako već ne preopručaš, daj nam onda barem objasni razlog...= Citat =:
Izvorno postao khideg
da... i mene zanima razlog...= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
To je bar ovlašteni servis, tako da kad nešto zahebu, mogu ti to đabe popravit...
@lov2xlr8: praktičnog savjeta u tom slučaju baš i nema... servis... :-/
Plati i zdravo... Kao da će ti sjebat uređaj or something... Tako sam ja nosio 6630 bez garancije, platio i sve je bilo u najboljem redu...
aha, vi ste jedni od onih koji vole bacati novce,
zato takvi "ovlasteni" servisi i ne skidaju svoje cjene,jer uvijek ima budala (pri to me ne smtram vas budalama, ves smao koristim taj izraz) koji ce doci i platiti nesto sto ne vrijedi ni 1/4 tog iznosa.
Ako nema kome drugome unloceru odnijeti uređaj, neka ga nosi u Mobis... Simple as that...
Ako sam dobro skužio, ti si iz Sarajeva?
Ako je tako, pokušaj stupiti u kontakt s Mobisom (oni su uvoznik i za BiH), u tvom gradu bi trebala biti njihova podružnica.
Ako ne, nađi nekog dilera koji prodaje mobitele na crno, kontaktiraj ga, vjerojatno ti može upgradeat mobitel. Možda je to i najbolje rješenje.
hehe.. ma naravno.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
samo ja nisam cuo ni za jedno mjesto na svijetu gdje nama bar 1 unloker... :)
okk znaci servis.. :)
hvala ljudi :thumbup: