http://web.vip.hr/vlm.vip/p900.jpg
Printable View
UUUUUUU!! :eek:
Ako ovo dođe do početka ljeta.... bilo bi super....;)
Pa šta nije nova politika SE-a minimalizam i jednostavnost? Pa ova spravica izgleda luudo!
ovo je fotka sa cebita
moram vas razocarati - to je konceptualni model
jsp ne kvari zabavu :D ... a ko kaze da koncept ne moze postati stvarnost, bar se naveliko suska o tome
Pa svaki koncept ima i svoj završni izgled
...ponekad požalim što situacija s mobilnim aparatima nije kao sa računalima: imaš dva iole vrednija koncepta i razlika je samo u ponekom detalju dok kod mobova bi svaki drugi dan mogao "isprazniti kesu" i uvijek bih težio za onim drugim što tek dolazi...
KOMA!!! :rolleyes:
Fora izgleda, trebali su i MMC u tom svemirskom stilu napravit
A čemu onda ona kartica sa 64 mb memorije pored njega :rolleyes: :cool:
Pa to i je MMC, obično se na nju stavljaju slike ili mp3-ji. Doctor je rekao da mobiteli sa communicamom imaju memoriju 1 mege kao i cam a kad imaš MMC od 64 to ti puno znači.
Zeznuo si se,to kraj fona je Sonyev Memory Stick,MMC je upola kraći od ovoga. Sad već vidim okvirnu cijenu=9999,- kuna.Ipak je to ultra pila.
Dal u paketu sa 900 dolazi kakav kabel kojime se mogu fajlovi sa kartice prebacit u komp , i dal takvu karticu ima p800
Ma čovječe ti već o paketima, a on još praktički nije ni najavljen.... Prvo P800 (za par mjeseci :confused:), a tek onda P900....= Citat =:
Spurio Dal u paketu sa 900 dolazi kakav kabel kojime se mogu fajlovi sa kartice prebacit u komp , i dal takvu karticu ima p800
Ok
Evo jedna malo veca slikica . . .
http://www.phonearena.com/forums/upl...php?postid=231
To je ista slika, samo je ova s malo udaljenijeg mjesta ;) ;D :lol:
pa nisam ja ni rekao da je to drugacija slika . . . vec samo malo veca !
Slika nije uvećana nego je samo dodano više pozadine. Kome treba pozadina?
Baš... a i mobitel je manji ;D ;)
joj ovo je prva liga! Samo da se ovaj koncept ostvari, a bojim se da ce, i ako se uopce ostvari, na nase trziste stice "kad na vrbi rodi grozdje"
Napoko mobitel je napredovao u dizajnu 100%ga je dizajnirao sony!!!
Mrak!! Samo mi smetaju ona 4 "stupica" koja kao sluze za postolje...
Daj ne brijte!
Koncept? Kaj znači koncept? I ja sam u konceptu izgledao kao Brad Pitt