-
Joystic problem K600i
Koristim ovaj Handy oko Godinu Dana, sada imam problem shto joystic (od pre par dana) dosta tesko ide... moram da pritiskam ko' idiot :( jel ima tu nekog resenja kako to najbolje da se sredi da opet radi normalno. Iz navedenog razloga sam sebi kupio sada k800i, i da ne otvorim novu temu, dali mi neko moze reci gde da nadjem softvare updates za oba telefona i dali mi treba neki poseban kabal? Nikad nisam uradio update, oba telefona imaju originalni u sebi, dakle nije nijedan aktualiziran na neku noviju verziju softvera.
Hvala na pomoci!
-
Što se joysticka tiče, vjerojatno je prašina ušla ili nešto pa šteka... inače joystick je mana kod dosta SE-a... ako imaš garanciju odnesi u servis da ti to poprave...
Za update softa, pogledaj u ovoj temi:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=23407
Tamo se govi o tome kako update-at soft...
-
Imam garanciju ali mi se ne ceka 30-50 Dana na popravku. Kupljen je u Nemackoj a ja sam u Austriji. Najbolje da ga prodam onako kako je sada... ili cu sam promeniti taj joystick ako mi nekoko napise gde ima da se kupi u D ili AT.
Hvala i Pozdarav!
-
Pa pogledaj u ovlaštenom uvozniku SonyEricsson-a za Austriju/Njemačku...
Oni bi trebali imati... :spin:
-
u đojsu kod SE je stvar da najčešće unutra uđe prljavštine i prašine. WD40 je dobar za takve stvari, ali nikako ne špricati nego rastavit i malo kapnuti.:thumbup: